Functia Waze ASTEPTATA de TOATA Lumea, a fost LANSATA

Waze a avut lansata noaptea trecuta o noua functie pe care foarte multi dintre utilizatori o asteptau de ceva vreme, ea fiind totusi lansata destul de greu.

waze carplay iphone

Waze a avut anuntata in cursul noptii trecute anuntata lansarea unei functii care a fost asteptata de catre foarte multi dintre utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, dupa lansarea iOS 12 cei de la Waze au inceput sa integreze suport pentru functionalitatea CarPlay in aplicatia pentru iPhone, iar noaptea trecuta au decis sa ofere aplicatia lor si in acest sistem.

Waze are disponibila integrare pentru CarPlay multumita deciziei companiei Apple de a deschide accesul la aceasta platforma pentru companiile terte. Google Maps are deja integrata functionalitate CarPlay inca de saptamana trecuta, insa foarte multa lume astepta de fapt ca Waze sa fie oferita, multumita functionalitatii avansate pe care o are.

Functia Waze ASTEPTATA de TOATA Lumea, a fost LANSATA

Waze ofera posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata cu informatii in timp real despre trafic, si recalcularea rutelor pentru a ajunge cat mai rapid la destinatie. In Romania aplicatia Waze este extrem de utila multumita acestor functii, insa in strainatate CarPlay este mult mai utilizat, asa ca noua functionalitate va fi utilizata mai des acolo.

“Economisirea timpului și evitarea traficului este chiar mai ușoară cu aceste actualizări: – Waze lucrează acum cu CarPlay – conectați iPhone-ul și utilizați Waze convenabil de pe afișajul auto încorporat (numai pe modelele acceptate).”

Waze a lansat functia incepand de astazi pentru toata lumea, deci orice utilizator care are CarPlay in masina se poate bucura de ea pentru a fi directionat spre orice locatie mai rapid. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceasta noua functionalitate a aplicatiei Waze este sa faceti actualizarea prin intermediul App Store, si sa o folositi in CarPlay.