Huawei P20 PRO vs iPhone XS vs GALAXY Note 9: Autonomia Bateriei

Huawei P20 PRO, iPhone XS, iPhone XS Max, Samsung GALAXY Note 9, Google Pixel 3 XL, OnePlus 6, HTC U12+ si LG G7 ThinQ au parte de o comparatie a autonomiei bateriei.

Huawei P20 PRO iPhone XS GALAXY Note 9 Autonomia Bateriei

Huawei P20 PRO, iPhone XS, iPhone XS Max, Samsung GALAXY Note 9, Google Pixel 2 XL, OnePlus 6, HTC U12+ si LG G7 ThinQ trec astazi printr-un test foarte interesant care ne arata ce autonomie a bateriei au in timpul navigarii pe internet. Vorbim despre un test facut pentru navigare pe internet folosind o conexiune 4G, iar Huawei P20 PRO iese castigator fara drept de apel, el fiind urmat de catre Google Pixel 2 XL, Samsung GALAXY Note 9, OnePlus 6, si abia apoi iPhone XS Max.

Huawei P20 PRO obtine nu mai putin de 14:13 ore de autonomie pentru navigarea pe internet folosind o conexiune 4G, cu 3 ore si 35 de minute mai mult decat iPhone XS Max, si cu 4 ore si jumatate mai mult decat iPhone XS. Huawei P20 PRO are o baterie de 4000 mAh in comparatie cu cea de aproape 3200 mAh a iPhone XS Max, iar diferenta este cam proportionala, din punct de vedere procentual, cu ceea ce vedem si pentru capacitatea de inmagazinare a energiei.

Huawei P20 PRO vs iPhone XS vs GALAXY Note 9: Autonomia Bateriei

Huawei P20 PRO iPhone XS GALAXY Note 9 Autonomia Bateriei 1

Huawei P20 PRO are o autonomie aproape dubla in comparatie cu LG G7 ThinQ, insa iPhone XS si iPhone XS Max sunt intrecute de toate competitoarele importante, HTC si LG contand prea putin in momentul de fata pe piata. Trebuie sa recunosc faptul ca incepand cu iOS 12 am observat un consum mult ai mare al bateriei in timpul folosirii conexiunilor 4G, iar asta probabil din cauza modem-urilor Intel, care sunt proaste, Huawei P20 PRO, si restul telefoanelor plasate deasupra iPhone, avand modem Qualcomm.

Huawei P20 PRO castiga acest test multumita bateriei de capacitate mare, dar si a faptului ca, spre deosebire de iPhone XS/Max, are un modem care este mai performant decat cel folosit de Apple, si consuma mai putina energie. Din pacate, disputa dintre Apple si Qualcomm afecteaza experienta consumatorilor, iar Huawei P20 PRO ieste in acest test ca telefonul ideal pentru cei care navigheaza foarte mult pe internet folosind conexiuni 4G.