Shazam: Anuntul MAJOR Facut de catre Apple

Shazam are un anunt extrem de important facut de catre compania Apple dupa ce s-a anuntat finalizarea achizitiei de catre americani, iata ce intentioneaza sa faca!

shazam reclame Apple

Shazam a fost cumparat de catre compania Apple, americanii confirmand in cursul zilei de ieri faptul ca au finalizat procedurile pentru a cumpara celebrul serviciu de recunoastere a melodiilor. UE a aprobat recent finalizarea achizitiei Shazam de catre Apple, ea fiind anuntata in decembrie 2017, dar iata ca a fost nevoie de inca 9 luni pentru ca actele sa fie semnate.

Shazam este cel mai folosit serviciu pentru a identifica melodii, de catre oameni din lumea intreaga, iar incepand din perioada urmatoare va ramane si fara reclame. Cei de la Apple au anuntat ca intentioneaza sa elimine complet reclamele din cadrul platformei, astfel ca toti cei care vor folosi serviciul vor avea parte de o experienta mult mai buna decat pana in prezent.

Shazam: Anuntul MAJOR Facut de catre Apple

Shazam a avut pana in prezent disponibile doua versiuni ale aplicatiei pentru serviciu, una cu reclame, si alta fara reclame, dar in curand totul va fi cu mult simplificat pentru utilizatori. Desi reclamele nu vor mai aparea, asta nu inseamna ca serviciul nu va mai fi folosit, el identificand 20 de milioane de melodii zilnic, iar cifra va creste cu siguranta in viitor.

“Apple și Shazam au o lungă istorie împreună. Shazam a fost una dintre primele aplicații disponibile când am lansat App Store și am devenit o aplicație preferată pentru fanii de muzică de pretutindeni. Cu o iubire împărtășită de muzică și inovare, suntem încântați să aducem echipele împreună pentru a oferi utilizatorilor chiar și mai multe modalități de a descoperi, de a experimenta și de a vă bucura de muzică.”

Shazam are deasemenea o functie care afiseaza versurilor melodiilor in timp real, ceva ce in Apple Music nu exista in momentul de fata, dar ceva ce Apple va oferi cu siguranta. Nu se stie deocamdata cat ar putea dura pana cand Apple va integra functionalitatea Shazam in aplicatiile sale, insa cel mai probabil nu vom avea chiar atat de mult de asteptat.