ANUNT: Huawei isi va DEZAMAGI Fanii din Europa

Huawei isi va dezamagi serios fanii din Europa in urma unei decizii pe care foarte multi o contesta, iata cum sunt afectati si clientii din Romania.

huawei dezamagi fani europa

Huawei urmeaza sa isi dezamageasca o buna parte dintre clientii si fanii din Europa cu o decizie care a fost divulgata de catre un cunoscut leaker, cel mai probabil in baza unor informatii venite de la partenerii chinezilor. In general, acest leaker preia informatii de la operatori de telefonie mobila, sau magazine online, iar conform lui, Huawei urmeaza sa vanda in Europa doar Huawei MATE 20 Pro, nu si versiunea standard a seriei, mult mai ieftina.

Huawei a avut foarte mare succes cu seria P20 Pro in Europa, si se pare ca are acum curajul de a pune in vanzare pe continent doar MATE 20 Pro in majoritatea tarilor in care isi vinde produsele in momentul de fata. Asta inseamna ca inclusiv in Romania ar trebui sa fie vandut de catre Huawei doar modelul MATE 20 Pro, probabil la un pret apropiat, sau de peste 1000 de euro, pentru versiunea de baza, in timp ce MATE 20 ar urma sa nu fie lansat.

ANUNT: Huawei isi va DEZAMAGI Fanii din Europa

Huawei a anuntat deja, prin partenerii locali, ca in Romania poate fi cumparat MATE 20 Lite, insa aceasta versiune ieftina seriei nu va oferi nici pe departe macar o parte dintre noutatile versiunii MATE 20. Cei de la Huawei stiu asta, insa daca vor decide intr-adevar sa nu vanda in Romania versiunea MATE 20, ci doar pe cea Pro, atunci probabil se bazeaza pe faptul ca in trecut modelul de clasa medie nu a avut succes in randul fanilor din tara noastra.

Huawei urmeaza sa anunte pe data de 16 octombrie noua serie de telefoane din seria MATE 20 intr-un eveniment ce va avea loc in Londra, asa ca e cam paradoxal ca nu intentioneaza sa vanda toate telefoanele pe continentul european. Indiferent de decizia ciudata luata de catre companie, cei care vor dori sa cumpere de la Huawei modelele MATE 20, ar putea fi nevoiti sa se uite la alte tari decat cea in care locuiesc, sau sa renunte la achizitie.