DE CE NU MERGE RO-ALERT pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi

RO-ALERT nu merge pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi pe anumite modele de telefoane, iar astazi afli ce modele nu sunt compatibile, sau care trebuie setate.

ro-alert nu merge telekom orange vodafone digi

RO-ALERT este testat inclusiv in aceasta saptamana in Romania, iar daca va intrebati de ce nu merge pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi, atunci e bine sa stiti ca sistemul nu este activat in mod automat pe toate tipurile de telefoane. De ce nu merge RO-ALERT pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi este o intrebare pe care ar trebui sa v-o puneti doar daca aveti un telefon care are suport standard pentru Cell Broadcast si nu ati primit inca vreun mesaj de avertizare.

RO-ALERT este gandit pentru a trimite mesajele prin Cell Broadcast pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi, insa iPhone nu are suport integrat de catre cei de la Apple, acelasi lucru fiind valabil si pentru alte modele de telefoane. Cei de la IGSU au listat in website-ul ro-alert.ro, ce telefoane sunt compatibile cu RO-ALERT pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi, iar daca nu ati gasit acolo telefonul vostru, atunci fie trebuie configurat, fie nu este compatibil absolut deloc.

DE CE NU MERGE RO-ALERT pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi

RO-ALERT merge pe canale speciale de comunicatii pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi, iar ele trebuie fie setate manual pe telefoane, fie trebuie descarcate configurari speciale de la operatorul vostru. Mai jos aveti paginile in care gasiti informatiile pentru a seta RO-ALERT astfel incat sa mearga pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi, si va recomand sa urmati cu atentie pasii de acolo pentru a fi siguri ca aveti telefonul configurat asa cum trebuie.

  1. Orange
  2. Vodafone
  3. Telekom
  4. Digi

ro-alert nu merge telekom orange vodafone digi 1

RO-ALERT nu merge pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi pe iPhone, iar asta pentru ca Apple nu ofera suport, dar aceasta aplicatie va ajunga sa fiti mereu notificati in legatura cu avertizarile de urgenta trimise de catre IGSU. In aceeasi masura daca nu merge RO-ALERT pe Telekom, Orange, Vodafone, Digi pe unele telefoane Android, atunci aceasta aplicatie va trimite notificari cu avertizarile de urgenta, deci va recomand sa o folositi cand vreti sa fiti notificati.