Digi Anunta Venituri RECORD pentru Anul 2018

Digi a anuntat ca asteapta sa inregistreze venituri record pentru anul 2018, compania romaneasca implinind 25 de ani in curand, iar realizarea este remarcabila.

digi venituri 2018

Digi, grupul care detine toate companiile pe care mai toata lumea le cunoste ca fiind detinute de catre RCS & RDS, a anuntat la o adunare a investitorilor ca se asteapta sa inregistreze venituri de 1 miliard de euro in 2018. Digi, sau mai bine zis Digi Communications N.V., a inregistrat in 2017 venituri de 917 milioane de euro din toate companiile care fac parte din grup, insa in 2018 acestea ar urma sa depaseasca 1 miliard de dolari, in premiera.

Digi a inregistrat primele 6 luni ale anului 2018 venituri de 476 milioane de euro, cu 5% mai mri decat cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, insa pentru a atinge miliardul, e nevoie de o crestere si mai mare. Cei de la Digi se bazeaza pe cresterea bazei de clienti in anul 2018 pentru a atinge aceasta cifra impresionanta, ea putandu-i pune chiar deasupra celor de la Telekom, si Vodafone, din punct de vedere al veniturilor generate.

Digi Anunta Venituri RECORD pentru Anul 2018

Digi are vasta majoritate a veniturilor generate in Romania, tara in care are si cei mai multi dintre clienti, insa pentru ca vorbim despre un grup international, trebuie avut in vedere si faptul ca se genereaza incasari din alte tari. Digi va implini 25 de ani anul viitor, compania mama fiind infiintata in 1994, iar recordul de incasari pentru 2018 ar fi un cadou foarte frumos pentru o perioada atat de lunga de activitate, atat in Romania, cat si in strainatate.

Digi a reusit sa transforme pietele internetului, televiziunii, si telefoniei mobile din Romania cu servicii mult mai ieftine decat cele ale concurentei, iar in primele doua cazuri, chiar mai bune. Digi nu are o retea de telefonie mobila chiar atat de grozava, insa compenseaza din plin cu serviciile foarte bune pe care le ofera pe partea de televiziune si internet fix, iar asa, va ajunge sa stabileasca un record important in cursul anului 2018.