OFICIAL: Huawei MATE 20 Pro si NOUA Functie CONFIRMATA

Huawei MATE 20 Pro are confirmata astazi in mod oficial o noua functie importanta, iata de ce urmeaza sa beneficieze clientii companiei chinezesti din 2018.

Huawei MATE 20 Pro arcore

Huawei MATE 20 Pro are in mod oficial confirmata o noua functie importanta pentru clientii din lumea intreaga, insa acesta nu e singurul model de smartphone care o va avea, ci inclusiv OnePlus 6T, dar si modelul standard. Vorbim despre compania Google, care confirmat faptul ca Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa aiba implementat suport pentru platforma AR Core, adica ARKit-ul celor de la Google, el aducand realitatea augmentata in aplicatii.

Huawei MATE 20 Pro a avut descoperita aceasta noua functie intr-o aplicatie a celor de la Google care contine ARCore, mentionarea noului model de smartphone, dar si a OnePlus 6T fiind destul de neobisnuita. Totusi, din moment ce si alte modele de telefoane Android au suport pentru ARCore deja, era normal si ca Huawei MATE 20 Pro sa aiba integrat suport similare, atat in modelul acesta, cat si in modelul standard, care va fi lansat impreuna cu el luna viitoare.

OFICIAL: Huawei MATE 20 Pro si NOUA Functie CONFIRMATA

Huawei MATE 20 Pro este promovat de catre compania Huawei cu un nou chip Kirin 980 care are implementat un nou chip special pentru inteligenta artificiala, mult mai performant decat cel din actualele serii. Cei de la Huawei vor dori cu siguranta sa arate si cat de multe se pot face acum si pe partea de realitate augmentata cu acest nou chip din Huawei MATE 20 Pro, asa ca integrarea ARCore este o masura cat se poate de normala pentru a se lauda.

Huawei MATE 20 Pro este programat in momentul de fata pentru lansare in data de 16 octombrie, cei de la Huawei avand deja o conferinta in pregatire in Londra, iar atunci vor dezvalui cam tot ceea ce stim deja. Deocamdata nu se stie cand vor ajunge in magazine telefoanele Huawei MATE 20 Pro, sau cat vor costa, dar cel mai probabil in octombrie vor putea fi cumparate, iar preturile nu ar trebui sa fie mai mari decat cele ale seriei iPhone XS.