CAND Livreaza eMAG Precomenzile iPhone XS/Max

eMAG se pregateste sa inceapa livrarile precomenzilor iPhone XS si iPhone XS Max in Romania, iata cand vor ajunge primele unitati la clientii magazinului online.

emag livrare iphone xs

eMAG a deschis precomenzile pentru iPhone XS si iPhone XS Max acum aproape o saptamana, ele fiind disponibile in continuare in aceasta pagina, iar acum probabil va intrebati cand urmeaza sa fie livrate telefoanele. Ei bine, eMAG urmeaza sa inceapa livrarile precomenzilor pentru iPhone XS chiar din cursul zilei de maine, acest lucru fiind confirmat de catre magazin prin call center, dar nici nu era nevoie, din moment ce Apple a anuntat ca lansarea oficiala e maine.

eMAG nu a inceput sa afiseze informatii privind statusul precomenzilor pentru iPhone XS, dincolo de confirmarea plasarii comenzii, cel putin din cate stiu eu, a mea ramanand in acelasi stadiu de cand am plasat-o. Totusi primele unitati ale iPhone XS si iPhone XS Max fie au ajuns deja la eMAG, fie vor ajunge astazi in depozit, iar dupa sortare, vor incepe sa fie alocate precomenzilor care au fost plasate de catre clientii din Romania in ultima saptamana.

CAND Livreaza eMAG Precomenzile iPhone XS/Max

eMAG va livra precomenzile iPhone XS si iPhone XS Max in Romania in functie de ordinea plasarii lor, dar si a stocurilor care au fost livrate de catre cei de la Apple, acelasi lucru fiind valabil la Orange, Vodafone, Telekom, sau restul partenerilor. eMAG a avut in anii trecuti probleme cu livrare precomenzilor pentru telefoanele iPhone recent lansate de catre compania Apple, insa teoretic cu seria iPhone XS n-ar trebui sa fie probleme de acest gen in 2018.

eMAG inregistreaza unul dintre cele mai mari numere de precomenzi pentru noi modele de telefoane Apple in fiecare an, iar pentru seria iPhone XS a inregistrat cel mai probabil cateva sute de precomenzi, daca nu chiar mai mult. Astazi ar trebui sa fie actualizate si informatiile privind livrarea precomenzilor pentru iPhone XS in conturile voastre de la eMAG, asa ca e bine sa fiti atenti la cel fel de schimbari vor fi anuntate acolo de catre magazin.

13 COMENTARII

  1. Si eu am comandat la emag un apple watch 4 la status inca apare plasate comanda. Este cineva aici care a plasat comanda la emag si i s-a scrimbat statusul la comanda?

  2. Am fost sunat de la iStyle sa ma intrebe daca doresc sa pastrez precomanda la ei. Mi-a confirmat ca telefonul si ceasul vor fi trimise maine prin curier din depozitul central. Ceasuri au foarte putine, doar 10 bucati au primit.

  3. Iphone ca iphone, dar ceasul? Ce se aude de ceas? Problema mea e ca am uitat sa-l precomand vineri si mi-am adus aminte abia duminica… Sunt curios daca ma fac maine cei de la e-mag fericit sau nu ?

  4. Eu am facut precomanda pentru XS Max si Apple Watch pe 20.09 la 23:46. Le-am pus cu ridicare din showroom. Pentru telefon nu prea am emotii, doar pentru ceas. Cred ca am prins printre primele precomenzi la ora aia.