Clientii eMAG Incep sa fie Notificati despre Livrarea iPhone XS

eMAG a inceput procedura de notificare a clientilor cu precomenzi pentru iPhone XS si iPhone XS Max, data de livrare fiindu-le comunicata acestora astazi.

emag notificare livrare iphone xs

eMAG a inceput astazi sa-si contacteze clientii pentru a-i notifica in legatura cu initierea livrarilor pentru precomenzile telefoanelor iPhone XS si iPhone XS Max comandate incepand de joia/vinerea trecuta. Acum cateva zeci de minute am primit un apel telefonic de la un reprezentant al eMAG care m-a anuntat ca in cursul zilei de maine urmeaza sa-mi livreze telefonul iPhone XS Max comandat de la ei, asa ca ar trebui sa fiti si voi apelati astazi.

eMAG nu mi-a modificat inca statusul comenzii in pagna din contul meu pentru a confirma livrarea, insa telefonic mi s-a spus ca precomanda urmeaza sa fie livrata in cursul zilei de maine prin intermediul Sameday. Probabil stiti deja ca Semday este detinut de catre eMAG, asa ca livrarile facute de catre aceasta firma de curierat ajung, teoretic, in ziua in care trebuie la client, iar daca pana acum nu v-a sunat nimeni, ori sunati voi, ori mai aveti rabdare.

Clientii eMAG Incep sa fie Notificati despre Livrarea iPhone XS

eMAG a primit deja unitatile iPhone XS si iPhone XS max comandate de la Apple, altfel n-ar mai fi inceput sa notifice oameni in legatura cu livrarea lor, asa ca daca primiti telefon, atunci sigur veti intra in posesia telefonului maine, sau cel tarziu poimane. Nu stiu in ce masura telefoanele iPhone Xs si iPhone XS max comandate cu ridicare in showroom vor fi disponibile maine la eMAG, sau daca va va suna cineva, insa in Bucuresti ar trebui sa le puteti ridica maine.

eMAG ar trebui sa listeze diseara primele informatii privind AWB-urile coletelor care urmeaza sa ajunga la clientii care au comandat iPhone XS si iPhone XS Max, asa ca maine dimineata ar trebui sa stiti daca pleaca spre voi, sau nu. Acestea fiind spuse, daca pana pe la 7 nu va suna nimeni sa va notifice in legatura cu a voastra comanda pentru iPhone XS si iPhone XS Max la eMAG, atunci ar fi bine sa ii contactati voi pentru a cere informatii.