Codul de Acces al iOS 12 poate fi Inlaturat pe iPhone

iOS 12 poate avea codul de acces inlaturat de catre utilizatorii iPhone folosind aceasta tehnica, ea permitand accesarea datelor stocate in telefoane.

ios 12 cod acces iphone

iOS 12 a fost lansat recent de catre compania Apple, insa se pare ca nu este chiar atat de sigur precum isi imagineaza multi dintre cei care l-au instalat pana in prezent. Conform clipului video de mai jos, codul de acces al iOS 12 pe iPhone poate fi inlaturat, daca doriti, printr-o combinatie de actiuni care pot fi intreprinse de catre orice persoana pe iPhone.

iOS 12 nu permite prea usor inlaturarea codului de acces si vizualizarea de informatii din interiorul iPhone, insa daca sunteti suficient de perseverenti puteti trece de el. In mod normal, o problema de acest gen nu ar trebui sa existe in iOS 12 pentru iPhone, dar pentru ca Apple vrea sa ofere acces la functionalitatea Siri in LockScreen, iata ca apar probleme.

Codul de Acces al iOS 12 poate fi Inlaturat pe iPhone

iOS 12 poate avea inlaturat codul de acces al iPhone dupa cateva minute de chin cu sistemul de operare, si incercari esuate, deci puteti avea acces la informatii numai daca sunteti cu adevarat perseverenti. Ca sa fiu complet sincer, nu stiu cata lume va incepe sa se joace cu iOS 12 pentru a inlatura codul de acces in acest mod, dar tehnica in sine functioneaza.

11 COMENTARII

  1. Interesant,însă in cazul de fata hackerul e chiar proprietarul acelui telefon,nu sunt convins ca Siri va asculta și comenzile vocale ale unui potențial hacker. “Allowing Siri access from the lock screen is a potential security threat that has, in the past, allowed someone to access personal data like photos. Additionally, Siri will respond to any command given by anyone when your device is unlocked. Apple thinks it has a solution, using a combination of a special phrase and authenticating your unique voice to ensure that Siri responds to you and only to you.” Deci Siri va asculta de comenzile vocale și la vocea altuia(hackerul) doar când telefonul este deblocat,ceea ce aici nu e cazul ca hackerul și proprietarul e aceasi persoana.
    In al doilea rând sa ai un telefon cu faceid(sau touch id) și sa nu-l folosești e cea mai mare prostie,nu știu câți fac asta. Apoi mai trebuie sa și știi numărul acelui telefon pe care vrei sa-l spargi ca văd ca ăla trimite mesaje ca sa aibe loc seria de evenimente care pana la urma “sparge” acel telefon.
    In orice caz vine iOS 12.1 și va rezolva problema.

  2. Interesant,însă in cazul de fata hackerul e chiar proprietarul acelui telefon,nu sunt convins ca Siri va asculta și comenzile vocale ale unui potențial hacker. “Allowing Siri access from the lock screen is a potential security threat that has, in the past, allowed someone to access personal data like photos. Additionally, Siri will respond to any command given by anyone when your device is unlocked. Apple thinks it has a solution, using a combination of a special phrase and authenticating your unique voice to ensure that Siri responds to you and only to you.” Deci Siri va asculta de comenzile vocale și la vocea altuia(hackerul) doar când telefonul este deblocat,ceea ce aici nu e cazul ca hackerul și proprietarul e aceasi persoana.
    In al doilea rând sa ai un telefon cu faceid(sau touch id) și sa nu-l folosești e cea mai mare prostie,nu știu câți fac asta. Apoi mai trebuie sa și știi numărul acelui telefon pe care vrei sa-l spargi ca văd ca ăla trimite mesaje ca sa aibe loc seria de evenimente care pana la urma “sparge” acel telefon.
    In orice caz vine iOS 12.1 și va rezolva problema.

  3. Ai acces la date personale, ceea ce este o problemă. Nu e o problemă foarte mare, dar există.
    Dacă ar fi fost aceeași problemă pe Android Pie, sunt convins că era descrisă în cei mai duri termeni.

  4. O rezolva eventual pe asta si apar altele .
    Dar pana la urma problema nu e noua – de ce nu a rezolvat-o Apple pana acum ?
    “Allowing Siri access from the lock screen is a potential security threat that has, in the past, allowed someone to access personal data like photos”

  5. Doar se stie ca Google si Android nu ofera securitate . Au serverele sparte in continuu, datele furate , sistemul de operare varza , telefoanele se blocheaza cu un sms , etc.

  6. Uite cum stau “fanii Android” pe aici ?

    Ce penibil. Penibil e ca Android Pie a fost lansat acum 2 luni si voi…il aveti cu S10 anul viitor. Asta e trist si asta e teapa.