Prima Pagina iOS 12 Codul de Acces al iOS 12 poate fi Inlaturat pe iPhone

Codul de Acces al iOS 12 poate fi Inlaturat pe iPhone

iOS 12 poate avea codul de acces inlaturat de catre utilizatorii iPhone folosind aceasta tehnica, ea permitand accesarea datelor stocate in telefoane.

11

ios 12 cod acces iphone

iOS 12 a fost lansat recent de catre compania Apple, insa se pare ca nu este chiar atat de sigur precum isi imagineaza multi dintre cei care l-au instalat pana in prezent. Conform clipului video de mai jos, codul de acces al iOS 12 pe iPhone poate fi inlaturat, daca doriti, printr-o combinatie de actiuni care pot fi intreprinse de catre orice persoana pe iPhone.

iOS 12 nu permite prea usor inlaturarea codului de acces si vizualizarea de informatii din interiorul iPhone, insa daca sunteti suficient de perseverenti puteti trece de el. In mod normal, o problema de acest gen nu ar trebui sa existe in iOS 12 pentru iPhone, dar pentru ca Apple vrea sa ofere acces la functionalitatea Siri in LockScreen, iata ca apar probleme.

Codul de Acces al iOS 12 poate fi Inlaturat pe iPhone

iOS 12 poate avea inlaturat codul de acces al iPhone dupa cateva minute de chin cu sistemul de operare, si incercari esuate, deci puteti avea acces la informatii numai daca sunteti cu adevarat perseverenti. Ca sa fiu complet sincer, nu stiu cata lume va incepe sa se joace cu iOS 12 pentru a inlatura codul de acces in acest mod, dar tehnica in sine functioneaza.

Articolul anterioriPhone XS in iOS 12.1 are o NOUA Functie IMPORTANTA
Urmatorul articolClientii eMAG Incep sa fie Notificati despre Livrarea iPhone XS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.