iPhone XS in iOS 12.1 are o NOUA Functie IMPORTANTA

iOS 12.1 are activata o noua functie importanta disponibila pentru iPhone XS si iPhone XS Max de catre compania Apple, iata ce vei face cu ajutorul ei.

ios 12.1 dual-sim iphone xs

iOS 12.1 a fost lansat in versiune beta de catre compania Apple zilele trecute, iar in el a fost activata o functie foarte importanta pentru iPhone XS si iPhone XS Max, ea fiind anuntata oficial de catre Apple. Mai exact, cei de la Apple au activat in iOS 12.1 functionalitatea care permite folosirea unui sistem dual-SIM pe telfeoanele iPhone XS, iPhone XS Max, iar incepand din octombrie, inclusiv cu iPhone XR, care va fi lansat abia atunci.

iOS 12.1 aduce dual-SIM pe iPhone folosind eSIM, sau tehnologia standard bazata pe doua cartele SIM, insa prima e oferita doar cu suportul operatorilor de telefonie mobila, iar a doua exclusiv in China. Deocamdata unii operatorii de telefonie mobila din Europa ofera suport eSIM pentru iOS 12.1 si dual-SIM in iPhone XS/Max, iar clientii acestor operatori au vazut deja activa functia aceasta noua in aplicatia de Configurari a sistemului de operare.

iPhone XS in iOS 12.1 are o NOUA Functie IMPORTANTA

ios 12.1 dual-sim iphone xs 1

iOS 12.1 are si o metoda destul de complexa de setare a iPhone XS/Max pentru a folosi tehnologia dual-SIM, iar in imaginea de mai sus aveti totul prezentat, activarea putand fi facuta printr-un QR code, sau manual, daca doriti. Cei de la Apple au gandit sistemul dual-SIM pentru iPhone XS/Max astfel incat de el sa se bucure, incepand cu iOS 12.1, doar cei care au intr-adevar nevoie de el, insa Romania nus e va afla printre tarile unde il veti putea folosi.

iOS 12.1 nu va permite folosirea functiei dual-SIM in iPhone XS/Max decat daca operatorii de telefonie mobila din tara noastra vor oferi suport pentru tehnologia eSIM, ceva ce deocamdata pare cam imposibil. Daca vreunul va oferi suport eSIM pentru iPhone XS/Max incepand cu iOS 12.1, sau mai tarziu, atunci e foarte posibil sa inceapa sa vanda inclusiv versiunea 4G a Apple Watch 4, ea fiind asteptata de catre destui de multi fani ai Apple.