Google Chrome va avea o Noua Functie GROZAVA in iOS 12

Google Chrome va avea o noua functie grozava in iOS 12 implementata de catre compania Google pentru utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch, iata ce va oferi.

Google Chrome shortcuts iOS 12

Google Chrome are pregatita o noua functie grozava pentru iOS 12 si utilizatorii care folosesc browserul companiei Google pentru a naviga pe internet de pe iPhone, iPad, si iPod Touch-urile compatibile. Conform codului sursa al celei mai recente versiuni beta a Google Chrome, in iOS 12 urmeaza sa fie integrat suport pentru sistemul Shortcuts implementat de catre compania Apple in aceasta toamna, el fiind asteptat de catre foarte multa lume.

Google Chrome urmeaza sa le permita utilizatorilor care au instalat iOS 12 pe iPhone, iPad, si iPod Touch sa foloseasca Siri si functia Shortcuts pentru a deschide mai usor website-urile favorite folosind o comanda vocala. Google Chrome are integrata aceasta functionalitate pentru ca exista multi utilizatori de iDevice-uri care folosesc browserul, iar in iOS 12 comanda open most visited websites va deschide aplicatia celor de la Google, si probabil o lista a celor mai accesate website-uri.

Google Chrome va avea o Noua Functie GROZAVA in iOS 12

Google Chrome shortcuts iOS 12 1

Google Chrome are in momentul de fata aceasta functionalitate doar in curs de dezvoltare, si desigur ca nu se stie cat ar putea dura pana cand versiunea finala va fi lansata de catre compania Google pentru utilizatori. Totusi, din moment ce iOS 12 incepe sa aiba tot mai multe aplicatii cu suport pentru Shortcuts si Siri, e destul de clar de ce o aplicatie ca Google Chrome are pregatita o functionalitate de acest gen, ea urmand a fi foarte populara.

Google Chrome are si multe alte noutati foarte importante pregatite de catre compania Google pentru utilizatori, insa majoritatea dintre ele sunt gandite pentru versiunea desktop, nu pentru cea dedicata terminalelor mobile. Google Chrome are anuntata pentru lansare versiunea 70 in cursul acestei luni, ea fiind pregatita pentru calculatoare, insa impreuna cu ea va fi lansata inclusiv o versiune pentru terminale mobile, iar in ea ar putea ajunge si functia Shortcuts, daca va fi pregatita.