Google Maps LANSEAZA cele mai TARI Functii din 2018

Google Maps a lansat astazi unele dintre cele mai tari functii din 2018, compania Google aducand pe iPhone si Android schimbari pe care nimeni nu le credea posibile.

google maps tari functii

Google Maps are de astazi o noua functie foarte utila pentru iPhone si Android, aplicatia avand-o testata de ceva vreme, insa iata ca de acum incepe sa fie activata pentru utilizatori din lumea intreaga. Vorbim despre o noua functie gandita pentru cei care folosesc Google Maps pentru naveta zilnica intre casa si serviciu, aplicatia avand o noua sectiune dedicata in care sunt afisate informatii detaliate privind rutele pe care utilizatorii le pot lua pentru transport.

Google Maps va permite acum accesarea cu o singura apasare a informatiilor privind datele de trafic in timp real, informatiile despre tranzit, iar in cazul Android exista notificari privind intarzierile care pot aparea pentru transportul in comun. Mai mult decat atat, Google Maps are acum suport si pentru directionare cu rute mixte, adica persoanele care parcurg o parte din drum cu masina personala, si o parte cu mijloacele de transport in comun.

Google Maps LANSEAZA cele mai TARI Functii din 2018

google maps tari functii 1

Google Maps afiseaza acum pentru fiecare segment de navigare ghidata informatii privind intarzierile care pot aparea in trafic, orele de plecare pentru autobuze si trenuri, plus informatii despre timpul petrecut mergand pe jos. In anumite tari, Google Maps va afisa in timp real inclusiv locatia mijloacelor de transport pe care urmeaza sa le luam, iar in Sydney vor exista inclusiv informatii privind gradul de ocupare al trenurilor si autobuzelor pe care urmeaza sa le luam.

Google Maps are aceasta functionalitate lansata in 80 de orase de pe intreaga planeta, iar dupa cum va imaginati deja, nu exista vreunul din Romania pe lista celor de la Google, dar asta nu mai mira pe absolut nimeni. In final Google Maps are suport extins serviciile populare de streaming audio pentru a nu ne forta sa luam ochii de la drum cand conducem, Google oferindu-le tuturor utilizatorilor sai o gama extrem de variata de functii avansate de astazi.