Apple vrea sa ASCUNDA Camera Frontala a iPhone

Apple vrea sa ascunda camera frontala a iPhone cu ajutorul unui producator chinez important, compania americana dorind sa imbunatateasca design-ul telefoanelor sale.

apple ascunda camera iphone

Apple este interesata sa ascunda camera frontala a telefoanelor iPhone pe care le va lansa in viitor, sau cel putin asta ne spune un analist asiatic zilele acestea, in urma unor discutii cu parteneri ai companiei Apple. Conform acestuia, Largan Precision, un vechi partener al celor de la Apple, dezvolta o tehnologie care permite ascunderea camerei frontale din telefoane mobile cu o vopsea speciala, iar aceasta ar putea fi folosita inclusiv in iPhone in viitor.

Apple colaboreaza cu cei de la Largan Precision inca de acum cativa ani pentru a cumpara componente dedicate telefoanelor iPhone, iar aceasta noua tehnologie ar putea fi oferita undeva prin 2020 de catre chinezi. Multumita acestei vopsele speciale, cei de la Apple ar putea ascunde in totalitate camera frontala a telefoanelor iPhone, asta desi in momentul de fata nu se plange nimeni de faptul ca ea ar fi deranjanta in vreun fel, sau altul, deci nu e ceva ce oamenii si-ar dori neaparat.

Apple vrea sa ASCUNDA Camera Frontala a iPhone

Apple ar urma sa foloseasca o vopsea care in momentul de fata este cunoscuta cu denumirea “negru pur”, ea eliminand orice fel de urma a existente unui senzor de imagine in panoul frontal. Nu se stie cum ar putea afecta aceasta vopsea calitatea imaginilor facute folosind camera frontala a telefoanelor iPhone, iar daca pozele vor fi mai proaste, atunci foarte multa lume se va plange cu siguranta din cauza unei schimbari in rau facuta de catre compania Apple.

“iPhone camera lens supplier Largan Precision is developing a special black coating for front-facing smartphone camera lenses. … one or two smartphone makers could adopt the technology as early as 2020. Given that Largan already has a relationship with Apple, it is speculated that the special coating could be applied to future iPhones.”

Apple ar putea oferi aceasta schimbare pentru iPhone doar pentru ca Jony Ive si-a dorit de foarte mult timp ca telefoanele americanilor sa arate ca o simpla bucata de sticla, care la nevoie mai afiseaza si imagini. Desigur ca integrarea unui decupaj urat in ecran nu pare sa-l fi suparat pe Jony Ive in vreun fel, iar acum el vrea ca acest decupaj sa domine ecranul si mai mult, fara ca vreuna dintre camere sa devina vizibila pentru clientii celor de la Apple.