Nokia 9 vine cu o SURPRIZA URIASA de la Finlandezi

Nokia 9 vine cu o surpriza foarte mare din partea finlandezilor de la HMD Global, compania pregatindu-se sa lanseze un smartphone cu multe noutati importante.

Nokia 9 camera pureview

Nokia 9 va fi lansat anul acesta de catre compania HMD Global, sau cel putin asta sugereaza cele mai recente informatii cu privire la telefonul care a fost certificat in primavara in China, dar n-a mai fost lansat. Cei de la HMD Global n-au renuntat la ideea de a il lansa, astfel ca astazi aflam din nou o informatie foarte interesanta cu privire la Nokia 9, dar si la acea camera cu 5 senzori de imagine pe care urmeaza sa o aiba integrata.

Nokia 9 urmeaza sa aiba in denumirea sa si brand-ul Pureview, cel pe care Nokia l-a folosit cu foarte multi ani in urma pentru telefonul care avea o camera cu rezolutia de 41 de megapixeli. Pureview a ramas cunoscut si in momentul de fata un brand care sugereaza faptul ca telefonul are o camera extrem de buna, iar HMD Global vrea sa profite de asta pentru a face Nokia 9 un telefon din aceasta categorie, prin folosirea cuvantului in denumirea sa.

Nokia 9 vine cu o SURPRIZA URIASA de la Finlandezi

Nokia 9 Pureview ar putea fi denumirea finala a telefonului finlandezilor, confirmarea folosirii sale venind de la un cunoscut leaker de informatii privind dispozitive electronice care inca nu au fost lansate pe piata. Conform acestuia, cei de la HMD Global, au cumparat dreptul de a folosi marca Pureview pentru telefoanele pe care le vor lansa, iar Nokia 9 are confirmat si faptul ca va contine aceasta denumire, iar asta il va face mult mai important.

Nokia 9 este anuntat de catre foarte multi leakeri ca fiind pregatit pentru lansare in urmatoarele luni, camera sa fiind in centrul atentiei multumita faptului ca va avea 5 senzori de imagine integrati. Nu se cunosc deocamdata specificatii cu privire la camerele pe care Nokia 9 urmeaza sa le includa, insa avand in vedere ca marca Pureview va fi folosita, e destul de clar ca urmeaza sa avem parte de un posibil nou “rege” in lumea smartphone.