Samsung GALAXY S8: Instaleaza NOUA Interfata Android 9

Samsung Galaxy S8 poate avea noua experienta din interfata Android 9 instalata chiar acum, iata ce schimbare majora poti avea pentru telefonul tau in acest moment.

Samsung Galaxy S8 interfata android 9

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba la un moment dat oferita o noua interfata multumita actualizarii pentru Android 9 la care lucreaza compania coreeana, Samsung Experience 10 numindu-se actualizarea care este pregatita. Puteti vedea in imaginea de mai jos ce testeaza in momentul de fata compania coreeana pentru Samsung Galaxy S9, insa utilizatorii acelor telefoane, dar si ai Samsung Galaxy S8 pot avea in acest moment intreaga interfata multumita unei teme.

Samsung Galaxy S8 poate avea parte de tema intunecata din Samsung Experience 10 si de modificarile de design pentru elementele de interfata multumita unei noi teme numita PIEforOREO Night Theme. Aceasta a fost creata special pentru a fi folosita pe Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S9, deci n-ar trebui sa o instalati pe alte modele de telefoane, deoarece exista o sansa foarte mare ca ea sa fie incompatibila, si nimic sa nu fie chiar asa cum va imaginati.

Samsung GALAXY S8: Instaleaza NOUA Interfata Android 9

Samsung Galaxy S8 nu va avea parte prea curand de actualizarea pentru Samsung Experience 10 din Android 9, asa ca aceasta noua tema este singura solutie a celor care vor aceasta schimbare. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum va arata aceasta tema pe Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S9 dupa ce va fi instalata de catre utilizatori, iar asa va puteti face o idee cu privire la cat de mare va fi schimbarea dupa ce o veti instala in telefoanele voastre.

Samsung Galaxy S8 interfata android 9 1

Samsung Galaxy S8 este un telefon vechi de 1 an si jumatate, iar cei de la Samsung nu se vor grabi sa aduca Android 9 pe aceste modele, impreuna cu toate noutatile pregatite de catre compania Google. Daca sunteti interesati de aceasta tema noua pentru Samsung Galaxy S8, atunci o puteti descarca de aici, ea putand fi folosita inclusiv pe modelul Plus, iar in cazul Samsung Galaxy S9 este valabila aceeasi compatibilitate pentru instalarea sa.