Google Translate Update aduce Noutati Importante

Google Translate update aduce o serie foarte interesanta de noutati pentru utilizatori, compania Google oferind intr-un final schimbarile dorite de utilizatori.

Google Translate update

Google Translate are astazi parte de o actualizare pentru aplicatiile mobile, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor serviciului sau o experienta mai buna atunci cand au nevoie de el pe terminale mobile. Mai exact, incepand de astazi Google Translate este capabil sa pronunte cuvintele traduse nu doar cu accent american, ci si cu alte cateva accente care au fost introduse in functie de zonele in care serviciul este foarte folosit in mod regulat de catre oameni.

Google Translate este capabil acum sa pronunte cuvintele cu accent american, britanic, australian si indian, cei de la Google spunand ca accentul poate fi selectat in functie de regiunea in care este folosit serviciul lor. Mai mult decat atat, Google Translate poate intelege atat cuvintele rostite cu aceste accente de catre oameni, cat poate si sa rosteasca cuvintele traduse in exact aceleasi accente, deci utilizatorii vor putea intelege mai usor ceea ce le este spus de catre alti oameni.

Google Translate Update aduce Noutati Importante

Google Translate ofera inclusiv suport pentru franceza in Franta si Canada, plus spaniola pentru Franta si Mexic, iar in Bangladesh si India exista suport pentru bengali, deci vorbim despre utilizare extinsa in diverse limbi. Google Translate este acum capabila sa traduca nu mai putin de 103 limbi cand vorbim despre texte scrise, numarul fiind unul extrem de mare, iar asta arata cat de mult a lucrat compania Google pentru a-i ajuta pe oameni sa se inteleaga mai usor.

Google Translate are deasemenea suport pentru traduceri offline in 59 de limbi de pe planeta, optiunea de a traduce aproape orice este aflat in fata camerei telefonului, optiunea de a oferi traduceri in baza pozelor, dar si sa faca traduceri bilingve. Google Translate este cel mai folosit serviciu pentru traduceri, iar aceasta noua actualizare poate fi instalata chiar aum pe telefoane, versiunea 5.24 fiind cea care are toate noutatile incluse.