Android: Asa vei Putea RULA Aplicatii in Windows 10

Android va avea o noua functionalitate majora implementata de catre Microsoft in Windows 10, aceasta urmand a permite rularea aplicatiilor din telefoane, pe calculator.

android aplicatii windows 10

Android este cel mai popular sistem de operare pentru telefoane mobile, iar in curand aplicatiile create pentru el vor putea fi folosite inclusiv in Windows 10, multumita unei noutati anuntate de catre compania Microsoft. Mai exact, compania Microsoft a anuntat ca utilizatorii de telefoane Android vor putea face screen mirroring in Windows 10 intr-un format foarte simplu, doar prin conectarea telefonului la calculator folosind un simplu cablu USB pentru incarcare, sau transfer de date.

Android nu permite in acest moment efectuarea de screen mirroring in Windows 10 din cauza faptuluic a Microsoft nu a integrat in mod nativ aceasta functionalitate pentru sistemul de operare. Desigur ca exista aplicatii terte care permit aceasta functionalitate intre Windows 10 si Android, dar ea nu este la fel de buna precum integrarea nativa pe care americanii intentioneaza sa o ofere, punctul cheie aici fiind compatibilitatea cu toate telefoanele care vor avea o anumita versiune a Android.

Android: Asa vei Putea RULA Aplicatii in Windows 10

Android va putea fi controlat in totalitate din Windows 10, cel mai probabil prin aplicatia Your Phone, Microsoft dorind sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a interactiona cu aplicatiile din telefoane fara a-si atinge vreodata dispozitivele. Ideea companiei Microsoft este foarte interesanta, iar asta in conditia in care solutiile actuale pentru Android, sau chiar iPhone, aduc in Windows 10 ceva nici macar compania Apple nu ofera in mod nativ pentru utilizatorii care folosesc macOS.

Android va avea aceasta functionalitate disponibila in Windows 10 cel mai probabil abia anul viitor, iar asta pentru ca abia a fost lansat October 2018 Update si anuntul privind lansarea sa abia a fost facut de catre Microsoft. Pe masura ce noi informatii vor fi disponibile in legatura cu aceasta functionalitate pentru Android si Windows 10 va voi anunta, dar trebuie sa aveti rabdare deoarece procesul de testare va fi unul de lunga durata, ca si in cazul altor functii.