Surface Phone: Noi Dovezi anunta SURPRIZA URIASA

Surface Phone este confirmat astazi de noi dovezi care dezvaluie planurile companiei Microsoft cu privire la smartphone-ul pliabil pe care il va lansa.

surface phone andromeda

Surface Phone este acel misterios telefon pliabil care este in dezvoltare in momentul de fata la compania Microsoft, el avand numele de cod Andromeda, si putand rula ceea ce este cunoscut acum doar ca Andromeda OS. Acest sistem de operare este bazat pe Windows 10, ar capabil sa functioneze inclusiv pe telefoane, cum ar fi Surface Phone, iar fisiere din Windows 10 confirma nu doar existenta Andromeda, a telefonului, ci s a functionalitatii sale.

Surface Phone are confirmata functionalitate ca si telefon in cadrul Andromeda OS, linii de cod care vorbesc despre posibilitatea de a prelua apeluri telefonice dezvaluind faptul ca Microsoft dezvolta de fapt un smartphone, si nu altceva. Separat de asta, Surface Phone are confirmata si functionalitatea ca smartphone pliabil, deoarece ecranele separate care pot fi folosite pentru el pot fi inchise de catre sistemul de operare in functie de modul in care este pliat dispozitivul.

surface phone andromeda 1

Surface Phone: Noi Dovezi anunta SURPRIZA URIASA

Surface Phone ar putea, deci, sa aiba un ecran pornit in timp ce celalalt este inchis, in momentul in care telefonul este pliat, ambele urmand a fi deschise in momentul in care telefonul este deschis complet. Pentru acest Surface Phone ar urma sa fie disponibile si o serie de aplicatii existente in Windows 10, cei de la Microsoft confirmand faptul ca vor permite folosirea unora dintre ele, insa compatibilitatea poate fi extinsa in timp, inclusiv la aplicatii terte.

surface phone andromeda 2

Surface Phone este un telefon la care foarte multi dintre fanii companiei Microsoft viseaza de ani si ani de zile, chiar daca ar fi lansat fara posibilitatea de pliere, ceva ce ar fi un bonus pentru multi dintre utilizatori. In momentul de fata se zvoneste ca Surface Phone ar urma sa fie lansat de catre compania Microsoft undeva spre finalul acestui an, dar nu ami devreme de atat, insa ramane de vazut care vor fi in final planurile americanilor.