WhatsApp: Functia Foarte IMPORTANTA LANSATA Azi

WhatsApp are parte de o noua functie importanta astazi, compania americana lansand pentru utilizatorii sai ceva ce unii asteptau de foarte multa vreme in telefoane.

whatsapp picture in picture

WhatsApp a lansat astazi o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind dezvoltata timp de cateva luni pentru a fi oferita intr-un final incepand de astazi, iar noi ne putem bucura de ea. Vorbim despre o functie pe care WhatsApp a lansat-o pentru utilizatorii Android la ceva timp dupa ce ea a fost implementata si in platforma iOS, insa asta conteaza mai putin, deoarece acum ea este in sfarsit disponibila pentru utilizare.

WhatsApp a lansat astazi sistemul picture-in-picture, PiP, pentru telefoanele Android, acesta permitand vizualizarea de clipuri video in ferestre mici, peste fereastra de chat, atunci cand dorim sa mai si discutam cand vedem un clip. WhatsApp este incepand de astazi capabila sa redea prin sistemul picture-in-picture clipuri video pe care le primim cu link pentru platformele YouTube, Facetook, Instagram si Streamable, sistemul fiind activat automat la accesarea clipului video.

WhatsApp: Functia Foarte IMPORTANTA LANSATA Azi

whatsapp picture in picture 1

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentata schimbarea pe care o vor vedea toti utilizatorii care beneficiaza de noua functionalitate, asa ca stiti din timp ceea ce urmeaza sa primiti de la compania americana. Din pacate, separat de serviciile mentionate anterior, WhatsApp nu urmeaza sa ofere suport si pentru altele, dar asta era de asteptat, avand in vedere ca inclusiv pentru telefoanele iPhone exista exact aceeasi limitare impusa de catre compania americana.

WhatsApp lanseaza aceasta functionalitate inainte ca reclamele sa isi faca loc in interfata de utilizator a aplicatiei, americanii intentionand sa distruga promisiunea unutiala facuta de catre co-fondatorii platformei cu multi ani in urma. WhatsApp mai are, desigur, si alte schimbari pregatite pentru utilizatorii din lumea intreaga in momentul de fata, insa acestea vor fi implementate in lunile urmatoare, si trebuie sa avem rabdare pentru ca ele sa fie oferite, noutatile fiind pregatite atat pentru iPhone, cat si pentru Android.