Fortnite: Anunt URIAS la care NIMENI nu se Astepta

Fortnite are parte de un anunt extrem de important din partea companiei Epic Games, la care nimeni nu se astepta, jucatorii bucurandu-se la auzul vestii.

fortnite anunt conturi

Fortnite are parte de un anunt extrem de important astazi la care absolut nimeni nu se astepta, compania Epic Games oferindu-le utilizatorilor ceva ce au cerut de mult timp, dar care vor avea abia de acum. Mai exact, cei de la Epic Games au luat decizia de a le permite jucatorilor Fortnite sa combine multiple conturi din platforma intr-unul singur, astfel ca daca va jucati folosind mai multe conturi si personaje, atunci acum le puteti combina pe toate.

Fortnite va combina personajele din joc impreuna cu toate obiectele care sunt asociate acestora, adica inclusiv v-bucks, statisticile, sau orice fel de obiecte cumparate de catre jucatori de-a lungul timpului. Prin aceasta schimbare, cei de la Fortnite le permit si jucatorilor de pe multiple console sa aiba toate pesonajele combinate intr-un singur cont pe care sa-l acceseze de oriunde vor, sis a joare cu oricare dintre personajele pe care le-au creat.

Fortnite: Anunt URIAS la care NIMENI nu se Astepta

Fortnite are anuntata aceasta schimbare majora ca fiind disponibila incepand din cursul lunii noiembrie, Epic Games finalizand acum toate detaliile cu privire la functia ce va fi oferita pentru toata lumea. Inainte de a putea sa o folositi in Fortnite, este recomandabil sa interconectati toate conturile voastre, datele nefiind transferate decat in momentul in care functionalitatea va fi disponibila in mod oficial, dar e bine sa fiti pregatiti din timp pentru oferirea ei.

“In November, we’re going to release an “account merging” system so you can combine multiple console-linked accounts to transfer Battle Royale cosmetic item purchases, lifetime wins, V-Bucks, and Save the World campaign access.”

Fortnite ofera deocamdata aceasta functionalitate doar pentru utilizatorii care se joaca de pe diverse console, insa e posibil ca functionalitatea sa aduca la un moment dat si un fel de cont universal pentru mai multe platforme. Instructiunile pentru folosirea acestei noi functii in Fortnite sunt oferite de catre compania Epic Games pe blogul sau, si nu sunt chiar atat de complicat de folosit, asa ca ramane doar sa vedem momentul in care totul va fi gata oficial.