Samsung GALAXY S10: Poate SPALA RUSINEA Samsung

Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie salvarea necesara pentru ca Samsung sa spele rusinea unui an in care a pierdut extrem de mult in fata Huawei, a Apple, si nu numai.

Samsung GALAXY S10 salvare

Samsung GALAXY S10 va fi “salvarea” necesara pentru compania Samsung, si spun asta pentru ca informatiile cele mai recente privind evolutia companiei sud-coreene arata ca vanzarile sale in segmentul smartphone au avut parte de o evolutie foarte proasta. Mai exact, desi Samsung va inregistra profit record in T3 2018, totul se va intampla cu o divizie smartphone care inregistreaza profit in scadere pentru al nu stiu catelea trimestru fiscal consecutiv, iar Samsung GALAXY S10 va trebui sa salveze situatia.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat la un an dupa ce Samsung GALAXY S9 a fost pus in vanzare, si este in continuare considerat un esec din punct de vedere al vanzarilor, pentru ca nu a venit cu schimbari majore. De la Samsung GALAXY S10 sunt asteptate, insa, foarte multe imbunatatiri, de la design si pana la componentele interne, coreenii avand acum in dezvoltare un smartphone pe care multi in considera a fi salvarea unui an dezastrus pentru companie.

Samsung GALAXY S10: Poate SPALA RUSINEA Samsung

Samsung GALAXY S10 nu este singurul telefon important pe care coreenii il vor lansa in 2019, Samsung GALAXY X fiind deasemenea steptat, insa acesta face parte dintr-o categorie aparte de smartphone-uri, si va fi foarte scump. In aceasta idee, toate sperantele de succes ale coreenilor se vor baza pe Samsung GALAXY S10, pe care analistii il considera ca un motor de crestere pentru incasarile si profitul celor de la Samsung, cel putin in baza informatiilor de pana acum.

Samsung GALAXY S10 va fi o serie de trei telefoane, cel Plus fiind cel mai important, cu o camera tripla, un cititor de amprente integrat in ecran, sau un ecran care are diagonala de 6.4 inch. Preturile percepute pentru seria Samsung GALAXY S10 vor fi, desigur, pe masura importantei pe care o va avea aceasta, insa cei de la Samsung vor inregistra cu siguranta o crestere sanatoasa in vanzari, daca vor face un telefon cu adevarat diferit fata de ce exista acum pe piata.