Google Lanseaza cea mai TARE Functie din Ultimele luni

Google a lansat noaptea trecuta una dintre cele mai tari functii pe care le-a oferit in ultimele luni, compania americana avand planuri foarte mari pentru clienti.

google project stream

Google a lansat deja inca de noaptea trecuta o noua functie extrem de utila pentru cei care folosesc Google Chrome, dar sunt in acelasi timp si gameri, ea fiind anuntata inca de acum cateva saptamani. Mai exact, cei de la Google au luat decizia de a lansa un serviciu de streaming pentru jocuri, care este disponibil prin Google Chrome, primii care il vor incerca avand posibilitatea de a juca Assassin’s Creed Odyssey direct din browser, de oriunde.

Google a ales denumirea Project Stream pentru acest proiect al sau, iar in cazul in care titlul jocului nu va da de inteles ca el este disponibil acum doar pentru console si PC-uri, ei bine cam asta este realitatea. Cei de la Google au inceput noaptea trecuta sa trimita primele invitatii pentru gamerii care vor sa incerce Project Stream, ei putand juca direct din Google Chrome acest joc, fara a il avea instalat pe calculator, ideea in sine nefiind noua, dar este oferita diferit.

Google Lanseaza cea mai TARE Functie din Ultimele luni

Google colaboreaza cu cei de la Ubisoft, creatorii jocului, pentru a putea oferi titlul pentru streaming prin Google Chrome, alte servicii oferind functionalitate similara, dar cu un numar destul de redus de jocuri. Cei de la Google le ofera si primilor utilizatori un voucher in valoare de 10 dolari pentru a putea cumpara diverse obiecte in joc, iar asa va avea ocazia de a primi informatii privind modul in care functioneaza intregul sistem, si eventual ceea ce ar trebui imbunatatit.

“Live the epic odyssey of a Spartan hero. Starting today, you and other Project Stream testers get to play this game free until January 15, 2019. No catch, just embrace your inner legend and then tell us what you think of this new way to play. Remember that you need to be at least 17 years old and in the U.S. to play this game.”

Google testeaza acest sistem pana la inceputul anului viitor, cand probabil va decide daca va lansa o versiune beta publica in care sa incerce platforma cu mai multi utilizatori din lumea larga, atunci probabil fiind luata si o decizie finala cu privire la el. Google spune ca doar o conexiune de minim 25 Mbps este necesara pentru a juca acest joc, de pe orice platforma pe care este instalat Google Chrome, asa ca va fi interesant de vazut cum va functiona totul in final.