WhatsApp a fost BLOCATA pe MILIOANE de Telefoane

WhatsApp a fost blocata pe milioane de telefoane din intreaga lume, utilizatorii descoperind in mod surprinzator ca nu mai pot accesa aplicatia de mesagerie.

whatsapp blocata telefoane

WhatsApp a fost blocata astazi pe milioane de telefoane din lumea intreaga, aplicatia celor de la Facebook lasand utilizatorii fara posibilitatea de a mai accesa platforma, fara vreo explicatie clara privind problema. Conform celor care au fost afectati de catre aceasta problema, aplicatia WhatsApp pentru iPhone are certificatul expirat pentru telefoanele care ruleaza iOS 7, astfel ca acestia n-au mai putut-o deschide pentru a folosi platforma de mesagerie.

WhatsApp a anuntat acum cateva luni bune ca telefoanele iPhone care inca mai ruleaza iOS 7 vor fi blocate de la a mai folosi aplicatia pentru iOS, insa acest lucru trebuia sa se intample abia in februarie 2020. Se pare ca la WhatsApp nu s-a pus mare accent pe pastrarea platformei accesibile pentru acesti utilizatori, asa ca incepand de astazi ei trebuie fie sa faca update la o versiune mai recenta a iOS, fie sunt obligati sa isi schimbe telefoanele, daca acestea sunt prea vechi.

WhatsApp a fost BLOCATA pe MILIOANE de Telefoane

WhatsApp nu a vorbit pana acum despre aceasta problema, si cel mai probabil nici nu o va face, iar asta pentru ca va incerca, mai mult ca sigur, sa gaseasca o solutie pentru a reface aplicatia functionala pentru oameni. Desigur ca acest lucru nu va fi simplu pentru ca ar trebui sa fie necesara o actualizare pentru aplicatia WhatsApp dedicata acestor telefoane, certificatul sau pentru App Store expirand, cel mai probabil, iar acesta ar trebui sa fie motivul indisponibilitatii.

WhatsApp va deveni in 2020 nefunctionala si pentru multe alte modele de telefoane mobile la nivel global, compania americana anuntand din timp pe toata lumea cu privire la aceasta schimbare importanta. Acestea fiind spuse, daca intampinati aceasta problema cu aplicatia WhatsApp, va trebui sa asteptati o actualizare pentru a o putea refolosi, insa daca americanii nu o vor face, atunci fie schimbati platforma, fie va cumparati un telefon mai nou.

Articolul precedentGoogle+ va fi INCHIS, iata Motivul Deciziei Uimitoare
Articolul următorProject Strobe: Schimbari MARI in Conturile Google
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.