Huawei va Lansa Telefonul IMENS la care NU te Asteptai

Huawei va lansa un telefon imens la care nimeni nu se astepta, compania chinezeasca avand planuri foarte mari pentru a le oferi clientilor ceva inedit.

huawei enjoy max

Huawei se pregatste sa uimeasca lumea intreaga cu lansarea unui telefon la care nu doar ca nimeni nu se astepta, ci si de care putina lume are nevoie, dar care se pare ca a fost luat de la brand-ul Honor, detinut tot de catre chinezi. Mai exact, Huawei pregateste lansarea unui telefon care are denumirea Enjoy Max, acesta avand un ecran cu diagonala de 7.12 inch, adica ar trebui sa fie aproximativ la fel de mare precum Huawei MATE 20X, dar cu specificatii mai proaste.

Huawei avusese acest telefon anuntat de catre brand-ul Honor acum mai bine de o luna, atunci denumirea 8X Max fiind dezvaluita pentru telefonul de clasa medie, dar cu un ecran foarte mare integrat. Conform informatiilor de atunci, Honor 8X Max avea un ecran cu diagonala de 7.12 inch, rezolutie de 2244 x 1080 pixeli, chip Qualcomm Snapdragon 636, 4 si 6 GB de memorie RAM, plus 64 GB si 128 GB de memorie, Android 8.1, si o baterie cu capacitate de 5000 mAh.

Huawei va Lansa Telefonul IMENS la care NU te Asteptai

Huawei va include o camera duala in acest telefon care va purta denumirea Enjoy Max, o carcasa care imita pielea fiind creata de catre chinezi, produsul aratand ca un kitsch, dar pretul de 220 de dolari va fi cel care conteaza. Cei de la Huawei vor sa lanseze acest model de smartphone doar in China, pentru inceput, iar pretul de 220 de dolari il va face extrem de atractiv, mai ales ca va avea un ecran cu diagonala de 7.12 inch, chiar daca nu va fi de cea mai buna calitate.

https://twitter.com/evleaks/status/1049889348576047104

Huawei ar putea folosi acelasi ecran si in Huawei MATE 20X, pe care il va prezenta chiar saptamana viitoare, acest telefon fiind gandit pentru gameri, deci teoretic ar trebui sa aiba specificatii mult mai bune. Nu stiu cata lume si-a dorit vreodata sa aiba un telefon Huawei cu ecran de 7.12 inch, chiar daca e foarte ieftin, iar iata ca va exista un asemenea produs, specificatiile sale fiind neobisnuite, dar perfecte pentru pretul foarte mic.