Fortnite: DOWNLOAD pe Android FARA Invitatie

Fortnite download pe Android fara invitatie este acum posibil, iata unde trebuie sa intri pentru a descarca gratuit jocul, si ce telefoane sunt compatibile.

Fortnite DOWNLOAD Android 359173

Fortnite download gratuit pe Android fara invitatie este incepand de astazi disponibil, compania Epic Games oferindu-le in sfarsit utilizatorilor acestei platforme posibilitatea de a incerca jocul atat de popular in momentul de fata. Dupa cum preabine stiti deja, in momentul de fata Fortnite este oferit pentru download in versiune beta pentru sistemul de operare Android, iar compatibilitatea este limitata la doar anumite tipuri de smartphone-uri cu acest sistem de operare.

Fortnite pentru Android nu a fost dezvoltat la fel de repede precum in cazul iPhone, jocul fiind lansat in exclusivitate acolo, si adus mai apoi pe platforma Android, insa putini jucatori se pot bucura de el deocamdata. Pentru ca prima parte a perioadei beta de testare a Fortnite pentru Android a trecut, cei de la Epic Games s-au hotarat sa le ofere tuturor oamenilor acces la platforma, astfel ca acum oricine este interesat de joc il poate instala, daca are un telefon compatibil.

Fortnite: DOWNLOAD pe Android FARA Invitatie

Fortnite nu este disponibil in Google Play Store in momentul de fata, iar asta pentru ca Epic Games a decis sa distribuie versiunea beta doar prin intermediul website-ului sau, pentru a avea mai mult control asupra aplicatiei. Toti cei interesati sa faca download gratuit pentru Fortnite pe Android vor trebui sa mearga pe Fortnite.com/Android, si sa descarce de acolo aplicatia in format APK pentru instalare in propriile telefoane, daca sunt compatibile cu jocul.

Fortnite va functiona pe telefonul vostru compatibil doar daca aveti minim Android 8, 4 GB de memorie RAM, sau placa video Adreno 530, ori Mali-G71 MP3, Mali-G72 MP12, sau o versiune superioara acestora. Fortnite nu are in momentul de fata vreo data clara de lansare pentru platforma Android, asa ca totul depinde de ceea ce va dori sa faca Epic Games, dar si de cat de rapid va fi finalizata desvoltarea pentru Android, si cat de repede vor fi rezolvate problemele.