Huawei MATE 20 Pro: EXCLUSIV, Data de LANSARE

Huawei MATE 20 Pro are confirmata astazi in exclusivitate data la care va fi lansat de catre chinezi, iar in aceasta zi va ajunge la toti clientii care-l vor comanda.

Huawei MATE 20 Pro data lansare 359203

Huawei MATE 20 Pro este cel mai asteptat telefon al lunii octombrie, iar asta pentru ca vine cu foarte multe noutati interesante pe care foarte multi dintre utilizatorii de telefoane Android le asteapta de ceva vreme. De la un design nou, si pana la o camera duala care copiaza Face ID, o noua camera tripla, incarcare wireless extra-rapida, sau efect de adancime pentru clipuri video, Huawei MATE 20 Pro este gandit pentru a uimi lumea cu noutatile pe care le va oferi.

Huawei MATE 20 Pro va fi prezentat in data de 16 octombrie de catre compania Huawei, insa daca v-ati intrebat cat va avea loc lansarea, ei bine data a fost dezvaluita astazi pentru toti cei interesati. Conform unui leaker cu foarte multe informatii valide privind produsele Android, Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa fie lansat pe piata in data de 5 noiembrie, la aproape 3 saptamani din momentul in care va fi prezentat in mod oficial de catre chinezi.

Huawei MATE 20 Pro: EXCLUSIV, Data de LANSARE

Huawei MATE 20 Pro va fi pus in vanzare la preturi care incep de la cam 1000 de euro in Europa, deci in Romania e posibil ca pretul sa fie undeva pe la 1050 de euro, adica pe la vreo 4600 – 4700 de LEI pentru versiunea de baza. Vorbim despre un pret foarte mare pe care Huawei MATE 20 Pro il va avea, insa Samsung GALAXY Note 9 este la fel de scump, asa ca alegerea achizitiei ramane la clientii care sunt dornici sa intre in posesia telefonului dupa ce va fi lansat.

“Meanwhile, it is clear that the Huawei Mate 20 Pro in most countries in Europe in the base version with six GB of RAM and 128 GB of flash memory for 999 euros in the trade. The pre-order phase begins almost directly with the presentation of the device, before then sales start on 5 November in full.”

Huawei MATE 20 Pro este un smartphone care va atrage cu siguranta atentia foarte multor persoane, in special multumita faptului ca va avea si o camera uimitoare, poate chiar cea mai buna pentru lumea smartphone. Acestea fiind spuse, Huawei MATE 20 Pro va fi prezentat peste doar 4 zile, iar atunci vom afla si cate dintre zvonurile de pana acum se vor dovedi a fi adevarate, si cate reprezinta doar o tentativa de a atrage atentia.