DIGI: VITEZE DUBLE de INTERNET pentru Clienti

DIGI a anuntat viteze duble de internet pentru clientii Fiberlink din Romania, iata cine beneficiaza de aceasta promotie si pana cand te poti bucura de ea.

digi viteze internet

Digi a anuntat dublarea vitezelor de internet pentru clientii existenti, sau cei care aleg un nou abonament de internet fix, operatorul telecom facand practic o schimbare extrem de interesanta pentru oferta sa. Vorbim despre o campanie care este derulata de catre cei de la Digi in perioada 15 octombrie – 15 ianuarie 2019, si nu este ceva ce nu am mai vazut pana acum, RCS & RDS oferind si in trecut viteze duble de internet pentru unii dintre clientii serviciilor sale.

Digi le ofera tuturor clientilor existenti care au DigiNet FiberLink 300 și DigiNet FiberLink 500 acces la vitezele de intenet ale abonamentelor superioare, adica de 500 Mbps si respectiv 1000 Mbps in mod gratuit, timp de 3 luni de zile. Oferta celor de la Digi este facuta in ideea de a ii convinge pe clienti sa aleaga sa plateasca abonamentele superioare pentru liniile de internet fix pe care le au, iar cu aceasta ocazie veti si afla daca acei 6/5 lei ceruti in plus, chiar merita platiti.

DIGI: Viteze DUBLE de Internet pentru Clienti

Digi va avea exact aceeasi oferta si pentru clientii noi care contracteaza unul dintre cele doua abonamente, astfel ca pana pe 15 ianuarie acestia vor beneficia de o viteza dubla fata de cea pe care o au in abonamentul ales. Perioada in care cei de la Digi deruleaza aceasta oferta pentru internetul fix este perfecta, pentru ca mai multa lume va asta acasa si va folosi internetul, iar asa operatorul va putea testa mai bine capacitatea echipamentelor de a sustine trafic mai mare.

“Digi | RCS & RDS oferă clienților viteză de internet fix superioară la aceiași bani. Din 15 octombrie 2018 până pe 15 ianuarie 2019, actualii clienți și noii abonați care contractează serviciile FiberLink 300 și FiberLink 500 vor avea acces gratuit la nivelul superior de viteză a datelor, respectiv la FiberLink 500 sau FiberLink 1000.”

Digi a fost primul operator telecom din Romania care a oferit viteze de internet fix de pana la 1000 Mbps la preturi derizorii, altii urmandu-l, dar cu rezultate mult mai slabe, si preturi ceva mai mari, in anumite cazuri. Din punctul meu de vedere, Digi este in momentul de fata cel mai bun operator telecom pentru internet fix in Romania, cu cele mai bune preturi, si cea mai performanta retea, iar in 2019 s-ar putea sa vedem cateva surprize de la el.