WhatsApp: ATENTIE, Schimbare NEANUNTATA in Aplicatie

WhatsApp a facut o schimbare importanta, dar neanuntata, pentru aplicatia oferita pentru iPhone si Android, ea modificand o functie majora a oamenilor.

WhatsApp sterge mesaj 359334

WhatsApp are parte de o schimbare neanuntata, dar foarte importanta, pentru aplicatia folosita de catre 1.5 miliarde de persoane, compania americana efectuand in mod frecvent modificari fara sa ofere detalii clare. De aceasta data, cei de la WhatsApp au modificat functia care permite stergerea mesajelor trimise deja de catre noi spre alte persoane, ea fiind foarte apreciata de catre foarte multi dintre cei care utilizeaza in mod frecvent platforma de mesagerie.

WhatsApp permite stergerea unui mesaj la maxim 1 ora, 8 minute si 16 secunde de la expediere, insa e necesar ca recipientul sa deschida aplicatia si sa primeasca efectiv de la serverele companiei cererea de stergere a mesajului. Daca acea persoana nu deschide aplicatia WhatsApp la maxim 13 ore, 8 minute si 16 secunde de la initierea cererii pentru stergerea acelui mesaj din conversatie, atunci el va ramane permanent in conversatia acelei persoane, din pacate pentru expeditor.

WhatsApp: ATENTIE, Schimbare NEANUNTATA in Aplicatie

WhatsApp sterge mesaj 359334 1

WhatsApp impunea in trecut trecerea unei zile de la initierea cererii de stergere si pana la deschiderea aplicatiei de catre interlocutor pentru a o primi, insa iata ca perioada a fost aproape injumatatita de catre companie. Motivul din spatele acestei schimbari nu este cunoscut, dar unii presupun ca ar fi vorba despre o dorinta a celor de la WhatsApp de a impiedica exploatarea acestei functii de catre persoane care ar dori sa stearga in mod frecvent mesaje multe trimise catre interlocutori.

WhatsApp sterge mesaj 359334 2

WhatsApp a implementat anul trecut functia care permitea stergerea mesajelor trimise catre anumiti interlocutori, iar pana in prezent a modificat-o de 2 ori dupa ce a oferit-o in mod public, iar cu siguranta vom vedea si alte modificari in viitor. De ce nu anunta WhatsApp modificari de acest gen este foarte greu de spus in momentul de fata, insa sunt destul de sigur ca daca schimbarile ar fi mai importante, compania americana ar face si anunturi publice pentru utilizatori.