iOS 12.1: Noua Metoda de a ELIMINA Codul de Acces

iOS 12.1 are descoperita o noua metoda prin care poate fi eliminat codul de acces din telefoane, procedura aratand cat de fragila este securitatea Apple.

ioas 12.1 cod acces 359459

iOS 12.1 are parte de o noua problema dezvaluita de catre cineva cu foarte mult timp liber la dispozitie, codul de acces putand fi eliminat pentru a fura poze din telefoanele noastre. In clipul video de mai jos puteti vedea procedura complicata care trebuie indeplinita pentru a elimina codul de acces din telefoanele iPhone care ruleaza iOS 12.1.

Desi procedura in sine nu este simpla, veti putea totusi sa furati orice fel de poze din telefoanele prietenilor vostri, si intr-o perioada destul de scurta de timp. In mod normal buguri de acest gen nu ar trebui sa existe in telefoanele companiei Apple, unul fiind dezvaluit pentr iOS 12 acum cateva saptamani, iar acum avem altul, care e compatibil atat cu iOS 12.1, cat si cu iOS 12.

iOS 12.1: Noua Metoda de a ELIMINA Codul de Acces

iOS 12.1 are o metoda de a impiedica totusi problemele de acest gen, mai exact dezactivarea utilizarii asistentului personal Siri in LockScreen, iar daca nu-l folositi, nu aveti ce pierde. Acestea fiind spuse, iata ca indiferent cat s-ar lauda Apple cu securitatea sistemelor sale de operare, intotdeauna exista cate o bresa de acest gen pentru ele.