Winamp: Lansare cu MULTE Noutati, Ajunge pe iPhone si Android

Winamp va fi relansat cu schimbari foarte importante pregatite de catre creatori, noua versiune promite sa fie cea mai buna de pana in momentul de fata.

winamp lansare 359462

Winamp, celebrul player pentru muzica pe care foarte multi dintre voi il cunoasteti din perioada anilor 2000, va fi relansat in cursul anului viitor intr-o versiune mai buna decat cele lansate pana in prezent. Intr-o perioada in care serviciile de streaming au castigat foarte mult teren, iar multa lume asculta muzica pe YouTube, Winamp  va fi relansat de catre o companie numita Radionomy, aceasta cumparand celebrul brand si tehnologiile in cursul anului 2014.

Winamp va fi relansat in cursul anului 2019 de catre compania americana, iar asa cum ar trebui sa fie, aplicatia nu va permite doar ascultarea de muzica pe care o avem deja salvata in calculatoarele noastre. Winamp va permite inclusiv ascultarea de muzica din cloud, va permite efectuarea de streaming audio pentru posturi radio, sau va permite ascultarea de muzica pentru anumite liste de redare pe care le avem deaja create inainte de a actualiza aplicatia.

Winamp: Lansare cu MULTE Noutati, Ajunge pe iPhone si Android

Winamp va fi relansat atat sub forma unei aplicatii pentru calculatoare, cat si sub forma unei aplicatii pentru iPhone si Android, iar utilizatorii vor putea accesa muzica de pe toate platformele, intr-o versiune universala. Avand in vedere ca ne aflam in anul 2018, Winamp ar trebui sa fie compatibil cu Apple Music, Spotify, si alte platforme de streaming pentru a ne permite sa ascultam orice fel de muzica dorim, insa desigur ca nimic nu va fi perfect de la bun inceput.

“There will be a completely new version next year, with the legacy of Winamp but a more complete listening experience. You can listen to the MP3s you may have at home, but also to the cloud, to podcasts, to streaming radio stations, to a playlist you perhaps have built.”

Winamp nu are detalii cu privire la interfata care va fi oferita pentru calculatore si telefoane mobile, insa importante sunt promisiunile facute pentru functionalitatea pe care urmeaza sa o ofere pentru utilizatori. Winamp va fi actualizat saptamana aceasta la versiunea 5.8 pentru a rezolva unele probleme de functionare, iar versiunea 6 va fi lansata in 2019 pentru a aduce toate functiile noi pe care compania Radionomy le-a promis, si va fi interesant de vazut daca se va putea tine de cuvant.