Huawei IRONIZEAZA Ecranele iPhone XS si iPhone XR

Huawei a ales sa ironizeze ecranele telefoanelor iPhone XS si iPhone XR cand a prezentat noua serie Huawei MATE 20, iata ce a spus de produsele Apple.

huawei ironie iphone xs 359636

Huawei a ras mult de compania Apple in conferinta de dupa-amiaza trecuta pentru prezentarea seriei Mate 20, insa n-a uitat de ecranul telefoanelor iPhone XS si iPhone XR, ale caror margini sunt ironizate de catre chinezi. Ei au lansat Huawei MATE 20 Pro cu un ecran care arata identic cu cel al Samsung GALAXY S9, fiind desigur copiat de la coreeni pentru ca Huawei nu putea face singura asa ceva, insa el vine fara margini laterale mari.

Huawei MATE 20 Pro are o margine de 2.1 milimetri pentru ecranul sau curbat spre marginile laterale, in timp ce iPhone XS Max are una de 4mm, iar iPhone XR are una de 5.1mm, inclusiv decupajele fiind mai mari. In cazul Huawei MATE 20 Pro vorbim despre un decupaj de 32.8mm, iPhone XS Max avand unul de 34.5mm, iar iPhone XR unul de 35.1mm, diferentele fiind mari, pentru ca Huawei a reusit sa reduca inclusiv inaltimea acestui decupaj, nu doar latimea.

huawei ironie iphone xs 359636 1

Huawei IRONIZEAZA Ecranele iPhone XS si iPhone XR

Huawei MATE 20 Pro are un decupaj mai discret decat cel al iPhone XS si iPhone XS Max, ceva ce ar fi trebuit sa ofere inclusiv compania Apple, insa desigur ca americanii nu s-au concentrat pe asa ceva pentru telefoane. Cei de la Huawei spun ca decupajul si marginile ecranului MATE 20 Pro este ultra-subtire in comparatie cu cele ale seriilor iPhone XS si iPhone XR, dar e posibil ca faca de alte telefoane chinezesti, sau cele ale Samsung, sa fie de fapt mai groase.

Huawei MATE 20 Pro este o combinatie intre iPhone XS si Samsung GALAXY S9, telefonul copiind elementele cele mai cunoscute de la ambele serii de smartphone-uri, asa cum face Huawei de obicei. Desigur ca Huawei a reusit sa faca si unele imbunatatiri pentru design-ul componentelor pe care le-a copiat de la competitorii sai, insa chinezii au implementat si alte noutati, unele premiere chiar foarte interesante, partial umbrite de faptul ca s-a ales copierea altor telefoane.