Huawei MATE 20 Pro UMILESTE iPhone XS cu o Tehnologie care imi PLACE

Huawei MATE 20 Pro a fost prezentat cu o umilinta adresata iPhone XS, dar si cu o functie care imi place si as vrea sa o vad in produsele Apple.

Huawei MATE 20 Pro incarca iphone xs 359580

Huawei MATE 20 Pro a fost lansat in mod oficial astazi de catre compania Huawei, si desigur ca vine cu o serie de premiere pentru lumea smartphone, una dintre ele fiind ceva ce niciun alt producator nu s-a gandit sa ofere pana acum. Cei de la Huawei s-au gandit ca cea mai buna metoda de a promova aceasta tehnologie a Huawei MATE 20 Pro este de a ironiza si telefoanele iPhone XS ale Apple, prezente in cam toate comparatiile facute de catre chinezi in conferinta lor.

Huawei MATE 20 Pro are implementata o tehnologie care permite incarcarea wireless a oricaror altor dispozitive ce sunt capabile sa se incarce fara fir, fie ca e vorba despre accesorii, sau despre alte smartphone-uri. Presedintele Huawei a prezentat aceasta functionalitate spunand ca Huawei MATE 20 Pro poate incarca inclusiv un iPhone XS care a ramas fara baterie, sugerand deasemenea ca Apple nu ofera o autonomie adecvata pentru clientii produselor sale.

Huawei MATE 20 Pro UMILESTE iPhone XS cu o Tehnologie care imi PLACE

Huawei MATE 20 Pro are o tehnologie foarte interesanta integrata prin aceasta capacitate de a incarca wireless orice fel de dispozitive plasate pe carcasa sa, si sunt sigur ca multa lume o va gasi foarte utila. Imi place ideea celor de la Huawei de a oferiin Huawei MATE 20 Pro posibilitatea de a incarca wireless si alte produse electronice, si cred ca unii utilizatori de produse Apple ar gasi utila implementarea acestei tehnologii pentru telefoanele pe care le cumpara.

Voi ce parere aveti despre aceasta functie integrata in telefoanele Huawei MATE 20 Pro si cat de utila vi s-ar parea daca ar fi implementata de catre compania Apple ?