Samsung GALAXY S10: ASA va fi Integrat NOUL Cititor de Amprente

Samsung GALAXY S10 are prezentata metoda prin care va fi integrat cititorul de amprente, si unde va trebui sa apesi pentru a debloca telefonul cand il folosesti.

Samsung GALAXY S10 cititor amprente 359783

Samsung GALAXY S10 are parte de o dezvaluire foarte importanta in aceasta seara, compania Samsung inregistrand un brevet de inventie care dezvaluie modul in care va fi integrat noul cititor de amprente in ecranul telefonului. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un nou tip de cititor de amprente ultrasonic, dezvoltat de catre compania Qualcomm, iar aceasta va fi uan dintre noile functii majore care va fi disponibila in seria de telefoane, dar nu in toate modelele.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba cititorul de amprente integrat in partea inferioara a ecranului, iar utilizatorii vor trebui sa plaseze degetul intr-o zona indicata de o animatie pentru a avea amprenta citita. Aceeasi functionalitate este oferita de catre Huawei MATE 20 Pro pentru clienti, asa ca nu vorbim despre ceva complet nou, doar ca Samsung GALAXY S10 ar putea imbunatati experienta, si face deblocarea mai rapida, telefonul chinezilor nefiind chiar atat de rapid.

Samsung GALAXY S10: ASA va fi Integrat NOUL Cititor de Amprente

Samsung GALAXY S10 cititor amprente 359783 1

Samsung GALAXY S10 va avea in zona din jurul cititorului de amprente si senzori de presiune, care vor emite vibratii, astfel ca utilizatorul va sti cand amprenta i-a fost citita in mod corect, sau nu. Ideea este una destul de buna, mai ales ca nu toata lumea se uita direct la ecranul smartphone-ului cand il deblocheaza, iar Samsung GALAXY S10 va avea totul gandit in asa mod incat oamenii sa aiba o experienta cat se poate de similara cu cea a folosirii unui cititor de amprente normal.

Samsung GALAXY S10 cititor amprente 359783 2

Samsung GALAXY S10 va avea destul de tarziu integrat acest cititor de amprente, iar asta pentru ca in cazul altor modele de smartphone-uri exista deja aceasta tehnologie, dar numai Huawei MATE 20 Pro are un cititor de amprente ultrasonic, cel mai avansat dintre toate. Samsung GALAXY S10 este asteptat pentru a fi lansat in prima parte a lunii martie a anului 2019, iar pretul sau de vanzare ar putea fi mai mare de valoarea de 1000 de euro, cel putin pentru modelul Plus.

10 COMENTARII

  1. Sa înțeleg ca atunci când iei telefonul in mâna,se aprinde pe ecran o animație care îți arată unde sa pui degetul?Daca e așa,îmi pare destul de aiurea.

  2. Pai cumva va fi la baza ecranului doar nu o sa tii telefonul si duci degetul in sus ul ecranului ???nu cred ca nici un telefon are deblocarea pe tot ecranul…este tot la baza dar poate are diametrul mai mare de citire…ar fi ilogica treaba sa fie pe tot ecranul….mie unul nu mi-ar placea pe tot ecranul …