Google Pixel 3 XL este COMPLET DEPASIT de iPhone XS Max in Performante

Google Pixel 3 XL este complet depasit de iPhone XS Max intr-un nou test de performante, diferentele fiind foarte mari intre cele doua modele de telfeoane mobile.

Google Pixel 3 XL performante iphone xs max 359815

Google Pixel 3 XL este complet depasit de iPhone XS Max in performante intr-un nou test aparut in cursul acestei zile, noul model de smartphone al celor de la Google fiind surprinzator de slab, desi are Android 9, si componente de top. Google Pixel 3 XL vine cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, si 4 GB de memorie RAM, insa in testul de mai jos este complet depasit de iPhone XS Max in testul normal de utilizare a aplicatiilor instalate in el.

Google Pixel 3 XL pierde chiar in prima parte a testului, unde trebuie deschise aplicatii si jocuri, o diferenta foarte mare fiind facuta in momentul in care se face procesare video, acolo unde mai toate telefoanele Android cedeaza. Problema este ca Google Pixel 3 XL a fost nevoit sa redeschida din fundal si aproape toate aplicatiile pe care le-a deschis initial, terminand la final cu un timp dublu fata de cel inregistrat pentru iPhone XS Max, diferenta fiind foarte mare.

Google Pixel 3 XL este COMPLET DEPASIT de iPhone XS Max in Performante

Google Pixel 3 XL se descurca mai bine decat iPhone XS Max in ceea ce priveste timpul de pornire, aici Google reusind sa optimizeze Android 9 extrem de bine, astfel incat sistemul de operare porneste foarte rapid. Interesant este ca in multe aplicatii, native, sau terte, Google Pixel 3 XL deschide mult mai greu aplicatiile decat iPhone XS Max, deschiderea foarte greoaie pe telefoanele celor de la Google fiind surprinzatoare, in conditiile in care el ar trebui sa fie extrem de bine optimizat.

Google Pixel 3 XL obtine scoruri Geekbench foarte slabe in comparatie cu iPhone XS Max, insa in AnTuTU telefoanele sunt mult mai apropiate, dar per total vorbim despre performante foarte reduse pentru telefonul Google. Nici iPhone XS Max nu se descurca grozav in anumite comparatii, asa ca per total vorbim despre probleme surprinzatoare pentru ambele modele de telefoane mobile, dar Google Pixel 3 XL este neasteptat de slab in test.