WhatsApp: Functia SECRETA LEGATA de Facebook

WhatsApp are o noua functie secreta dezvaluita astazi, ea fiind implementata pentru a functiona cu Facebook si Instagram, insa iata motivul real pentru care este oferita.

whatsapp linked accounts 359877

WhatsApp are o noua functie dezvaluita inainte de a fi lansata in mod oficial pentru utilizatorii iPhone si Android, ea fiind legata de Facebook si celelalte servicii pe care americanii le au active in momentul de fata. Mai exact, WhatsApp are in dezvoltare o noua functie numita Linked Accounts, aceasta permitand interconectarea cu platforma de mesagerie a altor conturi din alte retele, mai exact Instagram si Facebook fiind deocamdata implementate.

WhatsApp va permite interconectarea cu Instagram si Facebook pentru a oferi functii care deocamdata nu sunt cunoscute, iar asta pentru ca momentan nu exista prea multe detalii privind planurile companiei. Deocamdata ar fi fost descoperit faptul ca pentru Facebook ar putea fi posibila recuperarea contului folosind WhatsApp, ceva ce pana in prezent n-a fost oferit de catre vreuna dintre platforme, iar probabil utilizatorii vor primi coduri de logare in platforma, in loc de mesaje SMS.

WhatsApp: Functia SECRETA LEGATA de Facebook

whatsapp linked accounts 359877 1

WhatsApp ar putea permite partajarea de stories din Instagram si Facebook prin interconectarea acestor servicii, sau cel putin aceasta ar fi singura functionalitate logica pe care integrarea ar trebui sa o ofere. Desigur ca pentru Facebook asta inseamna o preluare mult mai usoara a datelor celor care folosesc WhatsApp, ideea de baza fiind mascata prin promisiunea oferirii posibilitatii de a publica stories in trei platforme simultan, desi scopul final este cu totul altul.

WhatsApp este de ceva vreme o prioritate pentru Facebook in ceea ce priveste extragerea de date ale utilizatorilor care sunt activi in cadrul platformei de mesagerie, compania americana cautand diverse metode prin care sa mute aceste date in serverele sale,  in mod legal. Acum a gasit o noua metoda de a face asta, deoarece multi utilizatori ai platformei WhatsApp vor dori sa isi interconecteze conturile cu Instagram si Facebook pentru a putea publica stories, iar asa amaricanii vor avea pretextul pentru a prelua legal datele lor.