WhatsApp: Iata ce face NOUL Silent Mode

WhatsApp are lansata in aplicatia pentru telefoane o noua functie numita Silent Mode, ea fiind special implementata pentru utilizatori, iata la ce este utila.

WhatsApp Silent Mode 359788

WhatsApp are implementata deja o noua functie numita Silent Mode, compania detinuta de catre Facebook integrand aceasta functionalitate fara a face vreo referire la ea in vreuna dintre listele de schimbari publicate recent pentru aplicatie. Conform celor care au descoperit si folosit noua functie a WhatsApp, aceasta le permite utilizatorilor sa opreasca afisarea numarului de notificari necitite in badge-ul aplicatiei pentru chat-urile in cazul carora a fost oprita afisarea de notificari direct din aplicatie.

WhatsApp le permite oamenilor sa nu mai afiseze notificari pentru anumite conversatii, sau grupuri de conversatii, in care se publica foarte multe mesaje, care sunt greu, sau inutil de urmarit. Desi afisarea notificarilor pentru acestea poate fi oprita, WhatsApp nu permitea si ascunderea in badge-urile aplicatiei si a numarului de notificari necitite pentru o convesatie de acest gen, iar aceasta problema este rezolvata de catre noul Silent Mode, care a fost integrat in aplicatie.

WhatsApp: Iata ce face NOUL Silent Mode

WhatsApp ar trebui sa aiba acest nou Silent Mode vizibil in meniul de setari al aplicatiei, optiunea fiind activata in mod automat pentru toata lumea, deci singura voastra alegere ar fi cea pentru dezactivare. Aceasta noua optiune pe care WhatsApp o ofera vine in tandem cu Vacation Mode, care ascunde complet chat-urile arhivate, fara a le mai reafisa in lista de conversatii cand un mesaj nou este primit, ceva ce in mod normal ar trebui sa functioneze de la sine.

WhatsApp rezolva doua plangeri mari ale utilizatorilor sai cu integrarea Silent Mode si Vacation Mode, insa deocamdata doar prima este disponibila efectiv in aplicatie, in timp ce a doua functionalitate va fi oferita la o data ulterioara. WhatsApp dezvolta in mod constant functii noi pentru utilizatorii iPhone si Android, iar uneori o parte dintre acestea sunt dezvaluite inaintea lansarii, in timp ce in alte cazuri ele raman secrete pana cand sunt efectiv oferite.