Samsung GALAXY S10: OFICIAL, 4 NOUTATI MAJORE Anuntate

Samsung GALAXY S10 are astazi anuntate in mod oficial 4 noutati foarte importante chiar de catre compania Samsung, iata ce surprize ne pregateste pentru telefon.

Samsung GALAXY S10 noutati 359873

Samsung GALAXY S10 are anuntate in mod oficial de catre compania Samsung patru noutati majore pentru lansarea ce va avea loc in 2019, totul fiind dezvaluit in cadrul unei conferinte de astazi. Imaginea de mai jos arata ce a dezvaluit Samsung pentru telefoanele pe care le va lansa in 2019, coreenii dorind sa integreze aceste tehnologii in telefoanele de anul viitor, cel mai probabil inclusiv in Samsung GALAXY S10, si modelele care vor fi lansate in urma sa.

Samsung GALAXY S10 va avea, in primul rand, un cititor de amprente integrat in ecran, stim acest lucru de cateva luni bune, insa cei de la Samsung au confirmat oficial intentiile pentru seriile de anul viitor. Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente ultrasonic, superior celor folosite in telefoanele chinezesti “premium”, acesta facand recunoasterea amprentei mai rapid si mai exact decat alte solutii existente, ceea ce va oferi un imens avantaj pentru telefon.

Samsung GALAXY S10  va avea deasemenea si senzori integrati sub ecranul telefonului, ceva ce va permite reducerea marginii acestuia pana in punctul in care doar o camera va mai ramane vizibila, daca nu cumva aceasta va fi inconjurata de ecran. Puteti vedea in imagine cam cum prezinta cei de la Samsung aceasta schimbare majora, Samsung GALAXY S10 puntand beneficia de ea pentru a aduce un design uimitor pentru clientii care il vor cumpara.

Samsung GALAXY S10: OFICIAL, 4 NOUTATI MAJORE Anuntate

Samsung GALAXY S10 noutati 359873 1

Samsung GALAXY S10 va avea deasemenea integrat si un sistem de haptic feedback sub ecran, ceva similar cu ceea ce ofera compania Apple pentru iPhone-urile sale prin sistemul 3D Touch in momentul de fata. De ce ajunge atat de greu aceasta tehnologie la coreeni e greu de spus in momentul de fata, dar pentru Samsung GALAXY S10 se pare ca se pregatesc o serie de schimbari extrem de importante, cel putin in baza a ceea ce vedem in acest moment.

Samsung GALAXY S10 va avea deasemenea si sunet redat prin ecran, nu printr-un difuzor montat in partea superioara a acestuia, aceasta tehnologie fiind cunoscuta cu denumirea bone conduction si fiind deja implementata in unele smartphone-uri. Pentru Samsung GALAXY S10 aceasta va contribui la eliminarea marginilor superioare ale panoului frontal, sau poate doar la reducerea substantiala a acestora, insa ramane de vazut ce va pregati Samsung.

Samsung GALAXY S10 are pregatite de catre compania Samsung foarte multe noutati importante pentru anul 2019, iar ceea ce vedem in imaginea de mai sus este o noua dovada a faptului ca s-a inteles ceva din esecul Samsung GALAXY S9. Chiar daca pana la urma nu vor ajunge toate aceste tehnologii noi in Samsung GALAXY S10, cred ca si simpla implementare doar a unora dintre ele va fi suficient de buna pentru a genera vanzari substantiale.