Prima Pagina Google Google: Gmail are Noile Functii pe care le Asteptai

Google: Gmail are Noile Functii pe care le Asteptai

Google a lansat saptamana acesta o serie de noi functii pentru Gmail, utilizatorii asteptandu-le de foarte mult timp, iar acum ele sunt disponibile pentru toata lumea.

1

google gmail compose actions

Google a anuntat zilele trecute o schimbare foarte importanta pentru Gmail, ceva ce foarte multa lume asteapta de ceva timp, ceva ce este in sfarsit oferit dupa foarte mult timp si foarte multe cereri. Mai exact, cei de la Google ofera in sfarsit posibilitatea ca extensii terte sa fie folosite in Gmail pentru a trimite email-uri catre diverse persoane, acestea permitand integrarea cu diverse servicii online care pana in prezent nu aveau aceasta functionalitate.

Google a schimbat complet interfata Gmail anul acesta, iar impreuna cu ea a integrat si foarte multe noutati pe partea de compunere de email-uri, printre ele numarandu-se si Compose Actions, care sunt bazate pe extensii. Aceste extensii au menirea de a ii ajuta pe utilizatorii care folosesc platforma Gmail sa trimita mai usor, si mai rapid, email-uri catre oricine doresc, Google stiind acest lucru, si oferind acum posibilitatea de a utiliza extensii terte cu platforma.

Google: Gmail are Noile Functii pe care le Asteptai

google gmail compose actions 1

Google permite folosirea extensiilor in interfata Gmail pentru a interactiona cu servicii terte precum Google Drive, Dropbox, sau oricare altul care are o extensie disponibila pentru platforma de email. Folosind aceste extensii terte pentru Gmail, utilizatorii pot adauga rapid fisiere din Dropbox, Google Drive, sau prelua informatii din altele, Google gandind totul pentru a functiona cat se poate de simplu, dupa cum aveti deja demonstrat si in imaginea de mai sus.

google gmail compose actions 2

Google ofera aceste Compose Actions atat pentru utilizatorii obisnuiti ai Gmail, cat si pentru cei care folosesc platforma G Suite, astfel ca toata lumea beneficiaza de aceasta functionalitate chiar din acest moment. Mai mult decat atat, cei de la Google spun ca pregatesc si alte schimbari importante pentru Gmail in viitorul nu foarte indepartat, iar integrarea lor depinde intr-o buna masura de ceea ce isi doresc utilizatorii, si ceea ce pot oferi dezvoltatorii serviciilor terte.

Articolul anteriorAndroid: Iata de ce nu a Putut Apple sa Lanseze iMessage
Urmatorul articolAndroid 9: OFICIAL, Cand se LANSEAZA pe Telefoanele Samsung
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.