Fortnite: Epic Games ANUNTA Fortnitemares de Halloween

Fortnite are unele dintre noutatile pentru Halloween prezentate ca Fortnitemares de catre compania Epic Games, iata de ce surprize vor avea parte jucatorii.

Fortnite Halloween

Fortnite are anuntate in aceste zile Fortnitemares, adica mai mult ca sigur surprizele foarte interesante care sunt pregatite pentru Halloween, compania americana Epic Games avand planuri foarte mari pentru jocul sau. Fortnite a avut primele noutati pentru Halloween implementate inca de acum mai bine de doua saptamani, primele fantome, si case bantuite aparand atunci in cadrul jocului, insa Epic Games are intentia de a oferi si mai mult pentru jucatorii sai.

Fortnite are publicate pana acum doua mesaje de catre cei de la Epic Games in care sunt oferite teasere pentru Fortnitemares, iar dupa cum puteti vedea, compania nu lasa prea multe detalii sa iasa la iveala privind schimbarile pe care le va oferi. Primul teaser publicat de catre cei de la Fortnite are in centru un cowboy zombie, care deocamdata nu exista in jocul celor de la Epic Games, iar jucatorii vor putea folosi acest skin nou pentru a isi schimba look-ul de Halloween.

Fortnite: Epic Games ANUNTA Fortnitemares de Halloween

Fortnite are in al doilea teaser anuntate cateva cutremure pe care cei de la Epic Games le-au pregatit pentru jucatori, iar conform companiei, tintirea si nimerirea altor jucatori urmeaza sa fie destul de dificila. Ce se va intampla exact nu stie nimeni in momentul de fata, insa avand in vedere ca Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, cei de la Epic Games vor dezvalui cu siguranta mai multe informatii despre ceea ce au pregatit pentru a face sarbatoarea mult mai interesanta.

Fortnite va avea, separat de astea, foarte multe alte noutati extrem de interesante pregatite pentru Halloween, fie ca este vorba despre skin-uri, sau despre obiecte gandite de catre inginerii Epic Games. Desigur ca toate surprizele pentru Fortnitemares vor fi disponibile cu macar o zi inainte ca sarbatoarea de Halloween sa inceapa, asa ca le veti vedea cu mult timp inaintea sarbatorii, si va veti putea distra cu noutatile pregatite de catre Epic Games.