Prima Pagina Samsung Galaxy S10 Samsung GALAXY S10 vine FARA o Tehnologie UIMITOARE

Samsung GALAXY S10 vine FARA o Tehnologie UIMITOARE

Samsung GALAXY S10 va fi lansat fara o tehnologie uimitoare pe care toti clientii o asteapta de ani de zile, Samsung nereusind sa o finalizeze la timp.

6

Samsung GALAXY S10 baterie noua

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in primavara anului viitor fara o tehnologie uimitoare pe care oricine cred ca ar vrea sa o vada in telefonul acesta, dar si in orice alt telefon, fie el iPhone, sau cu sistem de operare Android. Va spuneam astazi ca in Samsung GALAXY Note 10 ar putea fi integrata o baterie din grafen, ceea ce ar creste capacitatea ei cu pana la 45%, si ar permite incarcarea cu o viteza de pana la 5 ori mai mare, schimbarile fiind absolut uimitoare.

Samsung GALAXY S10 nu va avea, din pacate, o baterie din grafen, chiar daca Samsung e aproape de a finaliza tehnologia, iar asta pentru ca inca mai are multe de rezolvat inainte de a o putea implementa. Avand in vedere ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat peste mai putin de jumatate de an, e clar ca pentru acest model va fi in continuare folosita o baterie litiu-ion, insa pentru Samsung GALAXY Note 10 s-ar putea sa vedem bateria din grafen asteptata de catre toata lumea.

Samsung GALAXY S10 vine FARA o Tehnologie UIMITOARE

Samsung GALAXY S10 ar urma totusi sa vina cu o baterie litiu-ion de capacitate mai mare, iar asta pentru ca Samsung va folosi in telefon o noua placa de baza produsa folosind tehnologia SLP. Asta permite gruparea componentelor intr-un format nou, pe ambele parti ale placii de baza, reducand spatiul ocupat de catre aceasta in carcasa Samsung GALAXY S10, si permitand eliberarea de spatiu pentru a integra o baterie mai mare, si un cititor de amprente sub ecran.

Samsung GALAXY S10 va aduce aceasta schimbare si va oferi o autonomie mai buna, mai ales ca noile procesoare pe care le pregatesc Samsung si Qualcomm consuma mai putin curend in timpul functionarii. Vorbim despre schimbari extrem de importante pe care Samsung GALAXY S10 le va aduce, insa din pacate bateria din grafen nu se numara printre ele, desi ar fi fost foarte interesant sa vedem aceasta tehnologie oferita intr-un final in telefoane.

Articolul anterioriPhone XS: eMAG are REDUCERI de 1750 de LEI
Urmatorul articolMANCHESTER – JUVENTUS CHAMPIONS LEAGUE LIVE DIGISPORT
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.