Tinder: Robotii Sexuali au mai MULT SUCCES decat Femeile Reale

Tinder este o retea de socializare foarte populara, iar robotii sexuali par sa aiba acolo mai mult succes decat femeile reale, in mod complet surprinzator.

tinder robot sexual

Tinder este o retea de socializare cate te poate ajuta sa-ti gasesti marea dreagoste, o partenera pentru o partida de sex, o mare dezamagire de cateva ore, sau orice vrei tu. Un regizor american care realiza un film dspre bordelurile cu roboti sexuali a dorit sa afle cat de mult succes ar avea masinariile intr-o retea precum Tinder, iar spre surprinderea multora, rezultatul a fost neasteptat de bun.

Tinder a avut un robot sexual cnu numele Harmony inregistrat de catre regizor, iar in doar 2 ore 92 de barbati s-au aratat interesati de a interactiona cu el, si eventual de a se intalni. Desigur ca vorbim despre barbati care credeau ca de fapt isi arata interesul vis-a-vis de o femeie reala, insa in spatele acelui cont se afla un barbat cu un robot sexual controlat de inteligenta artificiala.

Pe Tinder nu conteaza ce esti, ci conteaza cum arati

tinder robot sexual 1

Tinder este o retea de socializare in care femeile care se „prezinta frumos” au succes, iar Harmony a fost foarte bine prezentata de catre regizor, asa ca robotul sexual a avut succes mai mare decat multe alte femei. Interesant este ca si in descrierea contului Tinder regizorul mentionase ca e vorba despre un robot sexual, insa barbatii care si-au aratat interesul n-au mers mai jos de poza.

„Jimmy Mehiel uploaded a sex robot to Tinder as part of an experiment for his documentary about cyborgs. I posted three photos of Harmony including a description directly below that read: ‘Hi, I’m an anatomically correct, sexually capable robot with the most advanced AI available. I swiped right (liked) every guy that came up. In the two hours, I ran the experiment Harmony racked up 92 matches. Jimmy revealed a whopping 56% of people polled said they would have intercourse with a sex robot.”

Tinder e „casa” pentru foarte multe tipuri de barbati, iar regizorul le-a raspuns tuturor celor interesati si i-a intrebat daca ar dori sa faca sex cu un robot, 56% dintre ei raspunzand afirmativ, dar mai mult ca sigur in bataie de joc. Chiar si asa, e surprinzator cat oameni au fost interesati pe Tinder de un robot sexual fara sa citeasca macar descrierea contului, dar probabil ca asta era de asteptat.

Articolul precedentHuawei MATE 20 PRO UMILESTE iPhone XS, NOTE 9 in Testul incarcarii
Articolul următoreMAG: 400 de LEI Reducere la Castile AirPods
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.