Facebook Messenger: Update IMPORTANT Lansat

Facebook Messenger Actualizarea NOUA Lansata Telefoane 350230

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Facebook Messenger nu are listate foarte multe informatii privind schimbarile implementate in actualizarea de astazi, insa ele sunt facute pentru a aduce noua interfata in iPhone si iPad. V-am spus ieri ca Facebook Messenger are pregatita o noua interfata, cu un dark mode, iar aceasta actualizare are menirea de a le aduce pentru toata lumea, iar daca nu le vedeti imediat, aveti rabdare pana cand schimbarile vor fi activate.

“We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!”

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

5 COMENTARII

  1. Update lansat….. dar care va APĂREA. Este sau NU este ?? Aceasta-i întrebarea. De fapt suntem obișnuiți cu una-i in titlu și alta-i in cuprins. Penibil.

  2. Aurel dacă ești pe dinafara mai bine taci. Intotdeauna fb a lansat updateuri cu anumite functii pe care le-a activat ulterior din servere.
    Dacă intri pe Appstore la aplicatia Messenger și te uiți la update, vei vedea că ceea ce a scris Zaone este scris și în acel update.
    Articolu’ este corect.

  3. @keeeeepaaa Beneficiezi cumva de beneficiile acestui update?? Aceasta-i întrebarea. ACUM ?! Ca o sa fie…foarte bine.Eu m-am referit ca una-i in titlu alta-i in articol.Si asta e valabil cred ca la majoritatea articolelor .