Samsung GALAXY S10: SPECIFICATII cu PESTE 10 GB RAM

Samsung GALAXY S10 specificatii 12 gb ram

Samsung GALAXY S10 are astazi o prima lista de specificatii publicata direct de la un retailer din China, iar in ea vedem ceva ce poate ca parea incredibil pentru oricine astepta lansarea acestui nou model de telefon. Puteti vedea in lista de mai jos, specificatiile privind configuratiile de memorie RAM pentru cele patru modele ale Samsung GALAXY S10 care vor fi lansate de catre cei de la Samsung in martie 2019, iar detaliile sunt impresionante.

Samsung GALAXY S10 este listat cu specificatii care prezinta intre 4 GB si 12 GB de memorie RAM pentru telefoane, iar datele par extrem de greu de crezut in momentul de fata, ceea ce e si normal, de altfel. Samsung GALAXY S10 este prezentat cu 4 GB RAM in versiunea Lite, care va fi si cea mai ieftina, cu 6 GB RAM in versiunea standard, tot cu ecran care are diagonala de 5.8 inch, 8 GB RAM in versiunea Plus, cu ecran de 6.5 inch, si 12 GB RAM in versiunea 5G, tot Plus, dar vanduta doar in Coreea de Sud.

12 GB RAM in Samsung GALAXY S10 este o NEBUNIE

Samsung GALAXY S10 specificatii 10 gb ram 1

Samsung GALAXY S10 in versiuni care au 4 GB RAM, 6 GB RAM, si 8 GB RAM este ceva ce oricine poate crede ca va fi oferit de catre coreeni, insa 12 GB RAM pentru o versiune a acestui telefon este pura nebunie. Desigur ca vorbim despre Coreea de Sud, o locatie in care cei de la Samsung vand telefoane cu specificatii speciale, inclusiv conectivitate 5G, insa mai mult de 10 GB RAM nu cred ca va fi oferit pentru Samsung GALAXY S10, indiferent unde va fi vandut.

Samsung GALAXY S10 ar fi primul telefon din istorie cu 12 GB de memorie RAM, daca va fi lansat in aceasta configuratie, ceva ce pare incredibil, dar avand in vedere ca primul telefon cu 10 GB RAM a fost deja anuntat, orice devine posibil. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 din februarie 2019, insa lansarea urmeaza sa aba loc in martie 2019, preturile putand depasi 1000 de euro pentru versiunea Plus.