Huawei TRASA intr-un NOU SCANDAL cu Donald Trump

Huawei este trasa intr-un nou scandal cu Donald Trump, guvernul chinez fiind cel care nu a ezitat sa ironizeze guvernul american din cauza presedintelui sau.

huawei scandal trump

Huawei este compania ale carei telefoane ii sunt recomandate lui Donald Trump pentru a le inlocui pe cele ale iPhone Apple, care s-ar parea ca ar fi interceptate de catre chinezii care-l monitorizeaza pe presedintele SUA. V-am spus dimineata despre faptul ca Donald Trump are nu mai putin de 3 telefoane iPhone pe care le foloseste in viata de zi cu zi, unul dintre ele nefiind protejat de catre NSA, astfel ca telefoanele facute catre prieteni sunt interceptate de chinezi, care recomanda folosirea Huawei.

Huawei este inclusa in acest scandal in mod ironic de catre guvernul chinez, acesta facand referire la faptul ca Trump a semnat un ordin prezidential prin care interzicea folosirea telefoanelor acestei companii in toate institutiile guvernamentale. Acum, chinezii isi bat joc de Trump si neaga faptul ca i-ar spiona telefoanele facute cu al sau iPhone neprotejat de catre NSA, recomandand folosirea telefoanelor Huawei, care ar fi mult mai sigure decat cele ale companiei Apple.

Huawei TRASA intr-un NOU SCANDAL cu Donald Trump

Huawei a fost mentionata de catre purtatorul de cuvant al ministerului de externe din China, ca recomandare pentru Donald Trump, iar asa chinezii ajung sa isi bata joc de guvernul SUA folosind propriile lor arme. E totusi ironic faptul ca Donald Trump a interzis telefoanele Huawei pentru ca pot transmite informatii catre guvernul chinez, iar acum telefonul sau iPhone are apelurile interceptate tot de catre chinezi, insa deocamdata nu se stie foarte clar cum se intampla asta.

“If Trump is concerned about the security of his iPhone, he can consider switching over to a Huawei, or cut off communications altogether, Hua Chunying, the foreign ministry spokeswoman, said in response to a question about the Timesreport. She dismissed the report as another example of “fake news”. “Seeing this report, I feel there are those in America who are working all-out to win the Oscar for best screenplay,” Hua said at the ministry’s regular briefing in Beijing on Thursday.”

Huawei are deja echipamente de telecomunicatii folosite de catre operatorii de telefonie mobila din SUA, asa ca n-ar fi exclus ca interceptarea sa fie facuta prin ele, deoarece daca Trump are cele mai recente actualizari pe iPhone, interceptarea n-ar prea avea cum sa aiba loc. Chiar si asa, daca el n-ar accesa diverse website-uri de pe telefon, n-ar avea cum sa aiba telefonul spart, insa detalii nu prea exista, iar Huawei e trasa in mod gratuit in acest scandal, dar fara vreun rost.