Google Pixel 3 are Deja PROBLEME cu Ecranul

Google Pixel 3 are probleme cu ecranul raportate de catre clienti, iar acest clip video ne arata ce experimenteaza putinii clienti care sunt afectati de ele.

16

google pixel 3 probleme ecran

Google Pixel 3 abia a fost lansat de catre compania Google, insa din pacate iata ca are si primele probleme serioase raportate cu ecranul, chiar de catre un youtuber celebru. In clipul video de mai sus puteti vedea ce spune acesta in legatura cu problema pe care a intalnit-o cu al sau Google Pixel 3, acesta avand o dunga roz vizibila pe ecranul telefonului.

Google Pixel 3 a avut o gama variata de probleme raportate de catre clienti pana in acest moment, iar ele culmineaza cu aceasta, care nu poate fi rezolvata decat prin inlocuire. Puteti vedea ca Google Pixel 3 sufera de o problema pe care am vazut-o si la multe alte modele de telefoane care au ecrane OLED, o dunga roz fiind vizibila “brazdand” intregul ecran.

Google Pixel 3 are Deja PROBLEME cu Ecranul

Google Pixel 3 sufera de aceeasi problema ca iPhone XS Max, sau Samsung GALAXY Note 9, pentru ambele modele de telefoane suferind fix de aceeasi problema in momentul de fata. In Google Pixel 3 sunt folosite ecrane ale celor de la Samsung, sau chiar LG, iar aceasta problema e intalnita destul de des cu ecranele coreenilor, iar toate cele 3 mentionate in articol au ecrane de la ei.

Google Pixel 3 continua o serie care a avut destul de multe probleme cand a fost lansata anul trecut, asa ca era de asteptat ca pentru aceasta lansare sa apara diverse probleme. Nu e “de speriat” sa vedem probleme de acest gen pentru asemenea telfeoane, ele putand fi rezolvate foarte simplu prin inlocuirea unitatilor, dar desigur ca vor fi si clienti care nu vor fi “multumiti” sa treaca prin asemenea proceduri.