iPhone XR a fost LANSAT FARA Entuziasm si Cozi

iPhone XR a fost lansat de catre compania Apple, insa din pacate fara entuziasmul si cozile obisnuite, lansarea "muta" confirmand si lipsa interesului.

iPhone XR lansare

iPhone XR a fost lansat astazi de catre compania Apple, noul model de smartphone putand fi cumparat inclusiv din Romania, de aici si de aici, insa entuziasmul a lipsit in randul fanilor. In lumea intreaga magazinele Apple au primit un numar mult mai mic de clienti decat cel vazut in cazul lansarii iPhone XS, iar asta pentru ca iPhone XR are parte de interes mult mai mic, lucru vazut inclusiv in cazul precomenzilor inregistrate pentru telefon.

iPhone XR a fost lansat de catre Tim Cook, presedintele companiei Apple, la Milano, acesta primind in magazin putinii fani care au rezervat telefonul pentru ridicare de acolo, atmosfera fiind una complet diferita fata de cea normal a unei lansari pentru un iPhone. Desigur ca Apple si-a creat singura aceasta problema prin segmentarea lansarilor, si punerea unui accent mult mai mare pe comenzile online, iar toata lumea asociaza aceasta schimbare cu insuccesul.

iPhone XR a fost LANSAT FARA Entuziasm si Cozi

Din Noua Zeelanda si pana in SUA, la magazinele Apple au fost fie cozi foarte mici, fie n-au fost persoane la coada pentru a cumpara iPhone XR, situatia fiind una tragi-comica pentru cei de la Apple. Spun asta pentru ca toata lumea era obisnuita cu lansari facute cu mult fast, cu multi fani in fata magazinelor, insa iata ca realitatea anului 2018 ne prezinta o versiune complet diferita a companiei Apple, iPhone 7 fiind ultima lansare cu multi fani in fata magazinelor.

iPhone XR nu este un telefon de ignorat, ofera multe functii interesante la un pret foarte atractiv, insa lumea probabil ca asteapta mai mult de la Apple, iar asta vom vedea cand vor aparea si primele cifre de vanzari. Apple va anunta la inceputul lunii noiembrie cate telefoane iPhone a vandut in perioada iulie – septembrie 2018, interesul vis-a-vis de anuntul sau fiind foarte mare pentru ca multa lume estimeaza vanzari in scadere pentru americani.