Microsoft CONFIRMA Continuarea Dezvoltarii Telefonului Pliabil

Microsoft a confirmat in mod oficial continuare dezvoltarii telefonului pliabil in cadrul proiectului Andromeda, iata ce spune compania americana.

microsoft telefon pliabil

Microsoft a confirmat in mod oficial faptul ca inca mai are in proces de dezvoltare telefonul pliabil care face parte din proiectul Andromeda, imaginea de mai jos fiind o confirmare a intentiilor americanilor. Cei de la Microsoft dezvolta proiectul Andromeda pentru a aduce pe piata un telefon pliabil si un nou sistem de operare pentru el, primele informatii privind existenta sa aparand acum cateva luni de zile, iar desi s-a spus ca proiectul ar fost inchis, iata ca nu e chiar asa.

Microsoft a organizat recent o prezentare pentru unii dintre angajatii care lucreaza pentru a vinde produse catre mediul de afaceri, iar printre proiectele mentionate acolo ca fiind pregatite pentru lansare se numara si cel Andromeda. In cazul in care ati uitat Andromeda OS este un sistem de operare nou pe care compania Microsoft il are in dezvoltare, acesta urmand a functiona si pe telefoane mobile, in special un nou model de telefon pliabil pe care americanii ar dori sa-l aduca rapid pe piata.

Microsoft CONFIRMA Continuarea Dezvoltarii Telefonului Pliabil

microsoft telefon pliabil 1

Microsoft nu a renuntat la proiectul Andromeda pentru un nou sistem de operare, dar si un telefon pliabil, insa deocamdata tine totul departe de echipele care dezvolta produsele principale, care sunt pregatite pentru piata. S-a spus acum cateva luni ca Microsoft a fost aproape de a lansa oficial acest proiect, insa din pacate se pare ca el a fost “intors din drum”, deoarece telefonul pliabil era foarte departe de a fi pregatit pentru a fi lansat ca un produs finit, pentru clienti.

Microsoft ar fi vrut sa lanseze telefonul pliabil la inceput de 2019, insa inginerii sai au considerat ca finalul anului 2019 ar putea sa ni-l aduca in magazine, dar deocamdata nimic nu este 100% sigur. Microsoft a tinut secret acest proiect timp de foarte multe luni, insa nici dupa ce s-au aflat informatii oficiale privind existenta sa, americanii n-au prea dorit sa discute despre el, asa ca ramane de vazut cand anume vom vedea telefonul pliabil prezentat.