Samsung GALAXY S10: LANSARE in Culorile iPhone XR

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat in cam aceleasi culori precum iPhone XR, compania coreeana parand hotarata sa preia ideile celor de la Apple.

Samsung GALAXY S10 culori iphone xr

Samsung GALAXY S10 are culorile finale pentru carcasa stabilite de catre compania Samsung, iar asta inseamna ca telefonul este pregatit pentru a avea componente fabricate de catre coreeni in vederea lansarii. Informatia de astazi vine de la unul dintre cei mai cunoscuti leaker, ei divulgand pana acum diverse detalii in legatura cu Samsung GALAXY S10, asa ca informatiile ar trebui sa fie exacte, desi pana acum n-am mai avut detalii clare oferite cu privire la culori.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania Samsung in culorile : negru, gri, albastru, rosu, verde, si galben, adica oarecum aceleasi care sunt disponibile si pentru iPhone XR. Cei de la Apple ofera o versiune alba in loc de cea gri, insa in rest culorile Samsung GALAXY S10 sunt cam identice cu cele in care este vandut iPhone XR de catre compania Apple in momentul de fata, ceea ce nu e tocmai neobisnuit pentru coreeni.

Samsung GALAXY S10: LANSARE in Culorile iPhone XR

Samsung GALAXY S10 lansat in culorile iPhone XR ar fi o noua dovada a faptului ca Samsung prefera sa mearga pe urmele competitorilor, care aparent stiu mai multe decat ea in ceea ce priveste marketing-ul. As vrea sa cred ca informatiile de astazi sunt false si ca Samsung GALAXY S10 va fi de fapt pus in vanzare in alte culori, normale pentru un telefon premium, insa sursa datelor ma face sa cred ca vom vedea iar de la coreeni ceva care imita telefoanele Apple.

Samsung GALAXY S10 noi culori 1

Samsung GALAXY S10 nu va avea decupaj, nu va avea o camera care seamana cu cea a iPhone XS, insa va avea aceleasi culori precum iPhone XR, sau cel putin aceasta este situatia in baza datelor de acum. Ca sa fiu complet sincer, e posibil ca Samsung GALAXY S10 sa arate mai bine decat iPhone XR in aceste culori, dar totul depinde de tipul de carcasa pe care il va avea, desi e greu de crezut ca se va renunta la sticla in favoarea aluminiului.