Google Maps: Functia GROZAVA Luata de la Waze

Google Maps are integrata o noua fucntie grozava luata de la aplicatia Waze, iata ce iti va oferi compania Google pentru a ii folosi aplicatia mai des.

google maps incidente waze

Google Maps are implementata de catre compania Google o noua functie foarte interesanta care este luata de la aplicatia Waze, care daca inca nu stiati, este detinuta tot de catre americani. Stiti deja ca aplicatia Waze permite raportarea de incidente din trafic, fie ca este vorba despre accidente de masina, sau locatii in care politia sta cu radarul, iar in curand Google Maps va oferi exact aceeasi functionalitate pentru utilizatori, iar mai jos puteti vedea cuma rata.

Google Maps are integrata deocamdata aceasta functionalitate pentru utilizatorii din Australia, compania Google testand implementarea in aceasta tara inainte de a o lansa pentru utilizatorii din lumea intreaga. Cei de la Google obisnuiesc sa testeze noi functii pentru Google Maps in anumite tari inainte de a le lansa la nivel global, iar ceea ce este preluat de la Waze nu doar ca este foarte util, ci este o schimbare care ar putea trage utilizatori spre aplicatia principala a Google.

Google Maps: Functia GROZAVA Luata de la Waze

google maps incidente waze 1

Google Maps permite adaugarea de rapoarte privind incidentele din trafic, sau radare, prin folosirea butonului + care de vine vizibil in partea inferioara stanga a aplicatiei in momentul in care suntem in modulul de navigatie. Interfata este diferita fata de cea pe care o are aplicatia Waze, inclusiv iconitele, insa acest lucru este perfect normal, iar asta pentru ca Google Maps trebuie sa diferentieze cumva interfata intre cele doua aplicatii, care raman in continuare separate.

Google Maps a avut optiunea de a raporta incidente din trafic lansata in diverse zone de pe glob acum cateva luni, insa se pare ca ea este extinsa incetul, cu incetul, in mai multe zone, si doar in Australia permite raportarea de radare de politie. Probabil va intrebati cand urmeaza sa ajunga aceasta functie a Google Maps si in Romania, insa din pacate deocamdata nu exista informatii privind o posibila schimbare de acest gen, asa ca ramane sa vedem ce va fi oferit.